Ga naar de inhoud
Entertainment

Douwe Bob gaat trouwen: 'Ik voel me echt compleet met Anouk'

Douwe Bob, Anouk en hun zoontje Elias Beeld © ANP

Douwe Bob (30) gaat trouwen! De singer-songwriter heeft afgelopen vrijdag zijn geliefde Anouk ten huwelijk gevraagd tijdens een groot feest ter ere van zijn dertigste verjaardag. Zo heeft producent BlazHoffski zondag bekendgemaakt. Het bedrijf is bezig met het filmen van een documentaire over de zanger.

"Ik voel me echt compleet met Anouk en ben zo ontzettend blij dat ze ja heeft gezegd"

"Ik voel me echt compleet met Anouk en ben zo ontzettend blij dat ze ja heeft gezegd", zegt Douwe in een aankondiging van de documentaire. Hij wil hierin 'alles' van zichzelf laten zien. "Alle deuren zijn geopend en er zijn geen geheimen. Het wordt een heel spannend jaar voor me en ik kan niet wachten om alle vette dingen die op stapel staan te showen aan Nederland."

Douwe
Lees ook:
Douwe Bob vergelijkt zichzelf met Nick Cannon: 'Moet aan de bak'

Anouk is de moeder van zijn zoon Elias, die afgelopen zomer ter wereld komt. Via Instagram laat de kersverse verloofde weten in 'de zevende hemel' te zijn. 'Wat hou ik van deze man', schrijft ze bij een foto van zichzelf en Douwe op haar afgeschermde profiel.

Douwe Bob let meer op zijn gezondheid nu hij vader is

00:32
Catherine
Lees ook:
Catherine Keyl zet Douwe Bob voor schut met vraag over liefdesleven

Volgens BlazzHofski wil de zanger 'zijn leven proberen te beteren en er alles aan doen om een perfect rolmodel te zijn voor zijn drie kinderen'. Ook brengt Douwe Bob in 2023 nieuwe muziek uit én mikt hij op een buitenlandse doorbraak. Zo laat het management van Douwe aan RTL Boulevard weten dat ze binnenkort een clip gaan opnemen in Tokio.  

Het is nog niet bekend waar de documentaire te zien zal zijn, maar RTL Boulevard weet dit het in ieder geval in het najaar zal zijn.