Ga naar de inhoud
Entertainment

Khloé Kardashian aan de leugendetector: 'Slaap je nog met Tristan?'

Beeld © Getty Images

In een nieuwe video van 'Vanity Fair' is te zien dat Khloé Kardashian (38) een nogal intieme vraag krijgt voorgeschoteld terwijl ze aan een leugendetector vastzit. Haar zus Kourtney (43), die ook meedoet, vraagt haar namelijk of ze nog steeds naar bed gaat met haar ex Tristan Thompson (31) die haar meerdere keren heeft bedrogen.

"Ik zou echt doodgaan als die test zou zeggen dat het wel zo was"

Khloé en Tristan hebben samen twee kinderen, de 4-jarige True en een jongetje waarvan de naam nog niet bekend is gemaakt. Als vlak voor de geboorte van het jongetje, dat via een surrogaatmoeder is geboren, bekend wordt gemaakt dat Tristan is vreemdgegaan, besluit Khloé de relatie te verbreken. 

Tristan
Lees ook:
Tristan Thompson moet alimentatie betalen aan moeder van zoon

Het is niet de eerste keer dat Tristan Khloé bedriegt. In 2020 blijkt nameljk dat hij met één van de beste vriendinnen van Kylie Jenner heeft gezoend. Het nieuws zorgt er destijds voor dat Khloé haar relatie met hem verbreekt, maar uiteindelijk neemt ze hem toch weer terug. Degene die de leugendetectortest afneemt bevestigt dit. 'Bravo!', zo roept Kourtney uit. "Ik zou echt doogaan als die test zou zeggen dat het wel zo was", zo geeft Khloé toe. 

Khloé
Lees ook:
Khloé Kardashian weigerde aanzoek Tristan Thompson: 'Wilde geen valse hoop geven'