Ga naar de inhoud
Entertainment

Beyoncé stuurde Meghan berichtje na Oprah-interview

Meghan en Beyoncé Beeld © ANP

Zangeres Beyoncé (41) heeft Meghan (41) na het veelbesproken interview met Oprah Winfrey (68) een bericht gestuurd om haar sterkte te wensen. Dat onthult Meghan in het laatste deel van de documentaireserie 'Harry & Meghan'. "Ze zei dat ze wil dat ik me veilig en beschermd voel."

"Ze bewondert en respecteert mijn moed en kwetsbaarheid", vertelt Meghan. "En ze denkt dat ik ben geselecteerd om bepaalde patronen te verbreken die moeten worden veranderd." In het interview met Oprah vertelde Meghan openhartig over suïcidale gedachten waar zij mee kampte.

Harry:
Lees ook:
Harry: 'Niet Meghans idee om afstand te doen van koninklijke titel'

In de laatste drie delen van de docureeks vertellen Harry en Meghan over hoe zij hun koninklijke titels neerlegden en welke problemen daar gepaard mee gingen. Ook spreken zij openhartig over de donkere gedachtes waar Meghan last van had en hoe daar op is gereageerd.

Prins
Lees ook:
Prins Harry geeft Daily Mail de schuld van miskraam Meghan

De eerste drie afleveringen van de Netflix-docu waren vorige week donderdag al te zien. Daarin vertelde het stel onder meer over hoe ze elkaar ontmoetten, Harry's moeder prinses Diana en de slechte verhouding met de Britse paparazzi.