Ga naar de inhoud
Entertainment

Dj tWitch (40) van The Ellen DeGeneres Show uit het leven gestapt

Stephen Boss - tWitch Beeld © ANP

Stephen Boss, een Amerikaanse dj die onder meer bekend is van de talkshow van Ellen DeGeneres (64) waarin hij van 2014 tot dit jaar te zien was, is overleden. Volgens entertainmentwebsite 'TMZ' zou de 40-jarige artiest zichzelf van het leven hebben beroofd.

Praten over zelfmoordgedachten kan anoniem: chat via www.113.nl, bel 113 of bel gratis 0800-0113. 

De politie in Los Angeles kreeg een telefoontje over schoten die in een hotel waren gehoord. Eenmaal ter plaatse werd het lichaam van Stephen gevonden met naar het schijnt een zelf toegebrachte schotwond.

Greyson
Lees ook:
Greyson Chance vond Ellen DeGeneres 'dominant en egocentrisch'

Stephen begon in 2014 als dj in The Ellen DeGeneres Show en bleef tot het einde van het programma in mei dit jaar. Sinds 2020 was hij ook uitvoerend producent van de talkshow. Hij was ook regelmatig in spelsegmenten in het programma te zien. In 2008 beleefde Stephen zijn doorbraak toen hij tweede werd in het Amerikaanse dansprogramma So You Think You Can Dance. Later speelde hij ook mee in films als Step Up en Magic Mike XXL.

Het hart van Ellen DeGeneres is 'gebroken' door het overlijden van Stephen Boss. "Hij was mijn familie en ik hield van hem met heel mijn hart. Ik zal hem missen", schrijft ze op Twitter.

Ellen
Lees ook:
Ellen DeGeneres niet welkom op uitvaart ex-vriendin Anne Heche

De Amerikaan was sinds 2013 getrouwd met Allison Holker en vierde afgelopen zaterdag nog hun negende trouwdag. Twee dagen geleden deelde Allison nog onderstaande video op haar Instagram. Samen hebben ze drie kinderen: Weslie, Maddox en Zaia.