Ga naar de inhoud
Entertainment

Huwelijk Hans Klok op de langere baan, pas na juli lege agenda

Hans Klok en vriend Dann Beeld © Instagram @hansklokillusions

De droom van Hans Klok (53) om nog dit jaar met zijn vriend Dann van Ling (31) te trouwen is in rook opgegaan. Dat zegt Hans tegen RTL Boulevard. De illusionist stelde vorige maand nog dit jaar te willen trouwen, maar laat nu weten dat hij simpelweg te druk is om de komende maanden - laat staan in december nog - in het huwelijksbootje te stappen.

Hans doet momenteel show na show, zeker met 'de dagen' voor de deur. Hij staat zowel in het circus als in The Harbour Club in Amsterdam. De plannen voor het huwelijk zijn daarom op de ietwat langere baan geschoven. In augustus zei hij al: "We gaan zeker trouwen, alleen niet dit jaar." Maar in november kwam hij daarop terug, al erkende hij toen ook dat hij en Dann moesten opschieten. De twee verloofden zich begin dit jaar op Hans' verjaardag, 22 februari.

Hans
lees ook:
Hans Klok wil dit jaar nog trouwen: 'Moeten opschieten'

Wanneer gaat Hans dán trouwen met Dann? De exacte datum moet de illusionist nog uit de hoge hoed toveren. Hans is in het voorjaar van 2023, net als deze decembermaand, volledig volgeboekt. Tot en met april heeft hij nog shows in Nederland. In mei begint hij met zijn tour door Duitsland. Zijn agenda is vanaf juli pas leeg.

Toen Hans vorige maand nog koste wat het kost dít jaar wilde trouwen, zei hij het volgende daarover voor de camera van RTL Boulevard:

Hans
lees ook:
Hans Klok vertelt over coming out: 'Ouders waren not amused'

Hans Klok wil dit jaar nog trouwen: 'Moeten opschieten'

02:04