Ga naar de inhoud
Entertainment

Noa Vahle krijgt schaamrood op de kaken door opmerking over vriend in De Oranjewinter

Noa Vahle Beeld © SBS6 - screenshot uit De Oranjewinter 12-12-2022

Noa Vahle (22) staat inmiddels alweer een aantal weekjes voor 'De Oranjewinter' in het pittoreske Qatar. En dat betekent dat ze haar liefje Tim al een tijdje moet missen. René van der Gijp (61) kan het niet laten om daar een pittige opmerking over te maken.

"Sorry, schat"

Nu Nederland is uitgeschakeld op het WK voetbal staat Noa nog voor spek en bonen verslag te doen van het wereldkampioenschap. Wanneer haar liveschakeling in de aflevering van gisteren erop zit, zegt ze dat ze maar snel naar bed gaat. Johan Derksen kan het niet laten om te zeggen dat ze geen man van de straat moet plukken om mee te nemen naar haar hotelkamer. "Ze heeft een vriend, man. Hou op zeg!" giert Wilfred Genee het uit. 

Noa
Lees ook:
Noa Vahle belt na elke uitzending met Hélène Hendriks: 'Ze geeft me tips'

Wilfred vervolgt: "Die jongen schrikt zich rot als hij dit hoort. Die zit thuis, helemaal te huilen elke dag. Ik sprak hem voordat ze wegging nog. Hij zei: 'Ik vind het wel moeilijk dat ze vier weken weggaat.' Ja, toch, Noa? Dat vond hij moeilijk, hè?" Noa geeft toe dat hij dat lastig vindt. "Nog een weekje", voegt ze daaraan toe.

René weet daar nog een pittige opmerking bij te plaatsen. "Hij moet nu vier weken zijn eigen microfoon vasthouden." De hele studio lacht zich rot. Ook Noa kan er flink om lachen, maar wel met het schaamrood op de kaken. Wilfred springt bij en zegt dat ze de liveschakeling maar snel verbreken. "Sorry, schat", weet Noa nog uit te brengen.

Dochter
Lees ook:
Dochter van Linda de Mol deelt eerste foto's van vriendje

In juni van dit jaar onthulde Noa dat ze een relatie heeft met Tim de Wild, die ook in de televisiewereld werkt als producer. 'En toen was jij er', schreef Noa toen bij foto's op Instagram. Bekijk de kiekjes van het gelukkige stel hieronder. 

De Oranjewinter zie je elke dag rond 21.55 uur op SBS 6 en de aflevering van gisteren kijk je hier terug. Het programma is een heuse kijkcijferhit. In de video hieronder vertelt Rob Goossens waarom dat zo is. 

In De Oranjewinter blijven ze de grens opzoeken

05:05