Ga naar de inhoud
Entertainment

White Lotus-ster Jennifer Coolidge houdt van Amsterdam

Jennifer Coolidge Beeld © ANP

'White Lotus'-ster Jennifer Coolidge (61) houdt van Amsterdam. Dat vertelt zij maandag in gesprek met 'Entertainment Weekly'. Zangeres Ariana Grande (29) heeft Jennifer voor 'EW' geïnterviewd.

"Oh, ik hou van Amsterdam!"

De twee sterren wisselen tijdens het gesprek tips voor vakanties uit. Ariana Grande stelt twee plekken voor waar Jennifertot rust kan komen: Japan en Amsterdam. "Oh, ik hou van Amsterdam!" reageert de actrice enthousiast. "Maar ik hoor dat je in Japan heel goed kan winkelen als het om make-up gaat."

De
lees ook:
De coole comeback van Jennifer Coolidge

De actrice zegt heel blij te zijn met haar rol als Tanya in HBO-hit The White Lotus. Haar personage was het enige dat terugkeerde in het tweede seizoen, dat de afgelopen weken werd uitgezonden. "Tanya is een moeilijk, verknipt persoon", legt ze uit. "Voor dat soort rollen ben ik nog nooit gevraagd."

Jennifer
lees ook:
Jennifer Coolidge: 'Door American Pie seks met 200 mensen'

Als het om haar komische rollen gaat, kijkt Jennifer met het meeste plezier terug op kapster Paulette in Legally Blonde en de moeder van Stifler in de hitserie American Pie. Eerder stelde ze in een interview dat deze rol haar zeker tweehonderd extra bedpartners heeft opgeleverd. "Dat aantal is wel wat uit z'n verband getrokken", aldus de actrice. "Dat was een overdrijving. Maar ik heb wel jonge en heel knappe mannen in bed gekregen dankzij die rol."

Bron: ANP/RTL Boulevard