Ga naar de inhoud
Entertainment

Bruiloft Nikkie de Jager was perfect: 'Wilde graag een FEBO-muur'

Nikkie de Jager Beeld © Getty Images

Nikkie de Jager (28) blikt in de nieuwe editie van 'Grazia' terug op de mooiste dag van haar leven: haar bruiloft met Mr. Tutorials, Dylan Drossaers (26). "Het was een magische dag", aldus de YouTube-sensatie, die in het tijdschrift een héél smakelijke onthulling doet.

"Precies zoals ik het in mijn hoofd had. Misschien wel mooier"

Nikkie geeft afgelopen 6 september eindelijk het jawoord, nadat haar sprookjesbruiloft meerdere keren is uitgesteld vanwege de pandemie. Mrs. Tutorials vertelt in het blad dat ze op haar trouwdag de liefde viert met 'een kleine groep mensen die er altijd voor hen zijn'. "Het was perfect! Precies zoals ik het in mijn hoofd had. Misschien wel mooier."

Nikkie de Jager deelt video van trouwdag met fans

00:44
Nikkie
Lees ook:
Nikkie de Jager getrouwd met vriend Dylan: 'Mr. & Mrs. Tutorials'

Hoewel haar YouTube-kanaal meer dan 14 miljoen volgers telt, heeft Nikkie er op haar grote dag moeite mee om in het middelpunt van de belangstelling te staan. "Kunnen we even naar iemand anders kijken, dacht ik halverwege. Ik weet dat ik voor mijn werk vaak de aandacht heb, maar privé hoeft dat voor mij dus niet zo."

Desondanks blikt de bruid terug op een 'magische dag', mede dankzij een speciale wens van Nikkie. "Wat ik wel erg graag wilde, was een FEBO-muur", onthult ze in het tijdschrift. Logistiek blijkt het een gedoe om een muur met snacks te regelen, maar Nikkie's wens gaat uiteindelijk in vervulling. Al heeft ze er zelf niet van kunnen genieten: "Ik was zo druk, dat ik er niets uit heb gepakt. Ik hoorde wel dat het erg lekker was..."

Advocaat
Lees ook:
Advocaat wil vrijspraak voor verdachte overval op Nikkie de Jager

De nieuwe Grazia ligt vanaf 15 december in de winkels.