Ga naar de inhoud
Entertainment

Olcay en Ruud brachten vakantie door in 'swingersparadijs'

Beeld © Videoland/Screenshot Videoland 12-12

Olcay Gulsen (42) lijkt naar eigen zeggen dominant, maar heeft thuis 'niks te vertellen'. De presentatrice vertelt in 'Isola di Beau' dat haar vriend Ruud de Wild (53) de broek aan heeft in huis. Al is er wel één ding dat hij van haar niet mag doen: vakanties boeken.

"Ik dacht dat ik een mooi resort had gevonden, bleek het een swingersparadijs te zijn"

"Ik mag niet eens mijn eigen afwasautomaat inruimen", illustreerde Olcay, die sinds 2019 een relatie heeft met de radio-dj. De vaatwasser levert 'een hoop gezeik' op. "Ik mag van Ruud niet in de buurt komen, omdat ik het volgens hem niet kan."

Olcay
Lees ook:
Olcay Gulsen overmand door emoties: 'Gun mijn vader de dood'

Ruud gaat volgens Olcay heel gestructureerd te werk. "Hij heeft er een hele strakke inrichting voor en is daar wel tien minuten mee bezig. Ik donder het er zo in, met een beetje geluk kan er nog een wasblokje bij. Als hij het doet en je maakt het open lijkt het net een winkeltje. Waarom moet dit?"

Ruud
Lees ook:
Ruud de Wild en Olcay Gulsen knippen pluk haar af voor vrouwen in Iran

Niet alleen de vuile vaat zorgt voor discussies tussen Ruud en Olcay. "Ruud is niet goed in hotels boeken", stelt Olcay. "Hij betaalt veel te veel en dan kom je binnen en is het vergane glorie." Dus voor een tripje naar Italië had Olcay alle hotels geboekt. "Ik had opgeschept over de onwijs fantastische plekken die ik had geboekt. Ik dacht dat ik een mooi resort had gevonden, bleek het een swingersparadijs te zijn."

Olcay
Lees ook:
Olcay Gulsen: 'Vrouwelijk leiderschap anders afgerekend'

Isola di Beau is elke zondag om 20.00 uur te zien bij RTL 4.