Ga naar de inhoud
Entertainment

De Meilandjes komen met een boek over Chateau Meiland

Erica en Martien Meiland Beeld © ANP

De familie Meiland brengt eind volgend jaar een boek uit over hoe het er achter de schermen aan toe gaat bij de realityserie 'Chateau Meiland'. Dat maakte de familie vrijdag bekend op een kerstborrel in hun woonplaats Noordwijk. Het boek moet aan het eind van volgend jaar in de winkel liggen.

"Ik denk dat dat heel leuk wordt"

Het verschijnt bij de uitgeverij die Erica Meiland samen met Jan Dijkgraaf heeft. "Dat gaat dus over hoe het er achter de schermen aan toegaat bij Chateau Meiland. Vanaf het begin zijn er allerlei notities gemaakt. Daar gaat Jan Dijkgraaf een boek over schrijven. Het zijn ook allemaal dingen die niet in de afleveringen zijn gekomen, maar die wel gebeurd zijn. Dus ik denk dat dat heel leuk wordt." Jan Dijkgraaf schreef eerder al een biografie over zowel Martien als Erica.

Familie
Lees ook:
Familie Meiland maakt naam nieuwe pension in Noordwijk bekend

"Het loopt ook nog door tot wat we nu met het pension gaan doen", zegt Erica. De familie maakte bekend een pension gekocht te hebben wat zij gaan verbouwen. Die perikelen zullen te zien zijn in een nieuw seizoen van hun realityserie bij SBS6.

Op
Lees ook:
Op deze zonnige locatie nemen de Meilandjes hun kerstspecial op

Ideeën voor andere boeken liggen nog op de plank, maar daar kan de familie nog niets over zeggen. Wel verschijnt er een Chateau Meiland-scheurkalender voor het jaar 2023. "Daar staan leuke weetjes en leuke foto's in", aldus Erica.