Ga naar de inhoud
Entertainment

RTL reageert niet op smeekbede Barrie Stevens aan Dr. Love

Beeld © ANP

RTL wil geen reactie geven op de smeekbede van Barrie Stevens (78) aan Dr. Love, oftewel Robert ten Brink (67), om hem te helpen met zijn liefdesprobleem. Dat laat een woordvoerder desgevraagd weten. "We gaan daar even niet op reageren", meldt hij.

"Ik heb gezegd: kom alsjeblieft een tijdje naar Amsterdam"

Barrie bekende van de week in een lang gesprek op NPO Radio 1 dat hij een nieuwe liefde heeft gevonden. De man komt uit Turkije en de zanger en danser zou zijn vlam graag naar Nederland overhalen. Maar dit is lastig door de strenge richtlijnen rond visa.

Barrie
Lees ook:
Barrie Stevens vindt nieuwe liefde in Turkije: 'Visum is lastig'

"Ik ben nu een paar keer naar Turkije geweest, daar heb ik een heel leuk iemand ontmoet", vertelde de Brits-Nederlandse performer. "Ik heb gezegd: kom alsjeblieft een tijdje naar Amsterdam, dan gaan we kijken of het gaat klikken en gaat lukken. Maar hij moet een visum hebben. En Turkije is zo ingewikkeld qua visa."

Barrie
Lees ook:
Barrie Stevens uit bed gejaagd door brandweer vanwege woningbrand

Barrie suggereerde in het gesprek dat Robert ten Brink hem wellicht zou kunnen helpen. 'Dr. Love', zoals zijn bijnaam luidt, presenteert al dertig jaar het RTL-programma All you need is love, waarin hij probeert wanhopige geliefden te helpen. Ook dit jaar maakt Robert weer een traditionele kerstuitzending, die al jaren miljoenen kijkers trekt.

Droom
Lees ook:
Droom komt uit voor Barrie Stevens: speelt stuk over eigen leven

Barrie had eerder pech als het om relaties ging. Zijn grote liefde was collega Leen Jongewaard, met wie hij bijna twee decennia samen was. Leen overleed in 1996, de relatie ging uit in de jaren tachtig. Zijn eerste liefde Alan ruilde Barrie in voor een vrouw. De zanger en danser viert dit seizoen zijn 55-jarige podium-carrière met het stuk I'm an artist, waarin hij reflecteert op zijn leven en zijn carrière.