Ga naar de inhoud
Entertainment

Kaj Gorgels breekt in Special Forces VIPS na liefdesverklaring van Jessie Jazz

Kaj Gorgels en Jessie Jazz Vuijk in Special Forces VIPS Beeld © RTL/Videoland

Dat de liefde tussen Kaj Gorgels (32) en zijn vriendin Jessie Jazz Vuijk (27) enorm diep is, blijkt ook maar weer uit de nieuwste aflevering van 'Special Forces VIPS'. Kaj gaat namelijk door een rollercoaster van emoties, maar een videoboodschap van zijn vriendin raakt hem het allermeest.

In de aflevering is te zien dat Kaj enorm geprikkeld is. Zo laat hij een zware houten balk op zijn teen vallen en raakt hij opnieuw enorm gefrustreerd. De presentator vloekt in alle talen en reageert zelfs zijn emoties af op de staf van Special Forces. Wanneer één van hen Kaj vervolgens apart roept en naar een aparte ruimte begeleidt, komt hij voor een verrassing te staan. Zijn vriendin Jessie heeft namelijk een videoboodschap voor hem ingesproken. Het moment dat Kaj haar stem hoort, barst hij in tranen uit. "Schatje, ik hou zoveel van je en ik ben zo ongelofelijk trots op jou", begint Jessie. Ze vervolgt haar liefdesverklaring: "Al kom ik je halen. Ik ga voor jou door het vuur. We gaan kindjes maken en van alles nog samen beleven." Terwijl Kaj luistert naar de woorden van zijn vriendin rollen de tranen over zijn wangen. "Je bent zo'n mooi mens. Ik hou de wereld van je. Ik hou zo veel van je Kaj, het is echt niet normaal", voegt ze toe. 

Jessie
Lees ook:
Jessie Jazz Vuijk en Kaj Gorgels verliezen kindje door miskraam

Jessie probeert hem nog wat moed in te spreken voordat ze haar videoboodschap afsluit: "Voordat je het weet is het over [Special Forces VIPS, red.]. Echt, je mind is zo sterk. Dit wordt de ervaring van jouw leven en je gaat het overleven. Dan kom je weer terug naar het paradijs. Ik hou van je voor altijd schatje." Kaj blijft sprakeloos, maar in tranen achter. 

Kaj Gorgels gaat door een rollercoaster van emoties

02:29

In de derde aflevering van Special Forces VIPS kregen de kandidaten de opdracht om een videoboodschap te maken voor hun dierbaren. Het idee is dat deze video hun laatste boodschap ooit zou zijn. Dit is ook iets dat échte Special Forces doen voor ze op missie gaan. Met het gevaarlijke werk dat zij doen, kan iedere dag namelijk de laatste zijn. Kaj sprak in zijn video onder andere zijn liefde uit voor Jessie. Zo vertelde hij dat hij het heel erg jammer vindt dat ze er nooit aan toe zijn gekomen om samen aan kinderen te beginnen. Het lijkt erop dat Jessie deze video gezien heeft en daarop reageert in deze nieuwe aflevering. 

Dubbel
Lees ook:
Dubbel verdriet: vader Jessie Jazz Vuijk overleden

Afgelopen week kwam het verdrietige nieuws naar buiten dat Jessie en Kaj een kindje zijn verloren door een miskraam. Jessie deelde deze hartverscheurende gebeurtenis met haar volgers op Instagram. 'Onze bubbel vol met liefde klapte in één seconde uit elkaar toen ik het bloed in mijn onderbroek zag', schrijft ze openhartig. 'Ik voel het zieltje nog steeds dichtbij.' Gelukkig heeft ze enorm veel steun gehad van haar grote liefde Kaj. 'Er is geen man op aarde man wie ik dit liever aan ga. Geen man die ik liever als de vader van mijn kind zie. Ik ben nog verliefder op je geworden dan dat ik al was. Ons kindje komt er, dat weet ik honderd procent zeker.'

Kijk iedere woensdag een nieuwe aflevering van Special Forces VIPS bij Videoland.