Ga naar de inhoud
Entertainment

Babyplannen Samantha Steenwijk stilgelegd na eerdere affaire van vrouw

Samantha Steenwijk en vrouw Daisy Beeld © ANP

Na geruchten van Yvonne Coldeweijer (35) vertelt Samantha Steenwijk (36) een aantal maanden geleden openhartig over de relatiecrisis tussen haar en haar vrouw Daisy. De twee zijn al ruim zestien jaar samen en Samantha's vrouw zou in het verleden zijn vreemdgegaan. In 'Beau Monde' vertelt de zangeres dat deze affaire ook consequenties heeft gehad voor hun babywens.

"We wilden eerst verhuizen naar een betere buurt waar kinderen goed kunnen opgroeien"

Samantha vertelt dat zij en Daisy na haar deelname aan The Voice aan kinderen wilden beginnen. "We wilden eerst verhuizen naar een betere buurt waar kinderen goed kunnen opgroeien", vertelt ze over deze periode. Eenmaal verhuisd, komt Samantha achter de affaire van Daisy. "Tja, dan ben je natuurlijk niet met kinderen bezig, maar kijk je eerst of je relatie te redden valt." 

De zangeres vertelt dat ze hard hebben gewerkt aan hun relatie 'door heel veel te praten en verdriet te hebben'. Relatietherapie hebben ze 'gelukkig' niet nodig gehad. "Eigenlijk win je het vertrouwen vooral terug door middel van tijd", besluit ze. "Tijd moet de wonden helen en als je open met elkaar communiceert, kun je de problemen tackelen voordat ze er zijn." Ook vertelt Samantha dat ze een echte 'vechter' is en daarom niet zomaar een punt achter haar relatie zou zetten. "Als je partner vreemdgaat, heb je een goede reden om weg te gaan, maar ik vind dat mensen over het algemeen de handdoek te snel in de ring gooien." 

Samantha
Lees ook:
Samantha Steenwijk open over oude relatiecrisis: 'Erg pijnlijk'

Samantha Steenwijk viel 22 kilo af: 'Je moet het voor jezelf doen'

00:56

Als Yvonne enkele maanden geleden onthult dat Samantha's vriendin in het verleden is vreemdgegaan, besluit de zangeres op Instagram te reageren op de geruchten. 'Mijn vrouw Daisy en ik zijn al zestien jaar bij elkaar. Zoals in elke relatie, hebben wij ook onze ups and downs gehad. Enkele jaren geleden heeft Daisy mij verteld, dat zij vreemd is gegaan. Dat was erg pijnlijk en heeft voor veel verdriet gezorgd', schrijft ze op Instagram.

Deze periode zou een 'gesloten boek' zijn voor de twee. 'Als iets waar is, is iets waar, al klopten de details van de naar buiten gekomen informatie niet helemaal. Wij hadden dit liever privé gehouden. Het oprakelen hiervan heeft ook totaal geen meerwaarde.' De zangeres noemt het incident 'het diepste dal waar wij in hebben gezeten'. 'Maar wij zijn altijd in onze liefde blijven geloven en zijn hier dan ook veel sterker uit gekomen.'

Samantha
Lees ook:
Samantha Steenwijk haalt uit naar Yvonne Coldeweijer: 'Zielig meisje'