Ga naar de inhoud
Entertainment

René van der Gijp snotterend terug voor speciale Sint-uitzending De Oranjewinter

René van der Gijp en Sinterklaas Beeld © SBS6 - De Oranjewinter 05-12-2022

René van der Gijp (61) is weer ietsjes beter. Dat is te zien in 'De Oranjewinter'. Speciaal voor de komst van Sinterklaas in het programma is René, met een verkouden klank in zijn stem, weer naar Hilversum gereden.

"Sinterklaas is goed op dreef"

Het is altijd lachen, gieren en brullen wanneer er wel een hele speciale Sinterklaas in het programma langskomt. De kijkers zullen hem beter kennen als 'Directeurtje'. Ook dit keer neemt hij de mannen van De Oranjewinter weer flink op de hak. Tot overmaat van ramp heeft de Sint ook nog lachwekkende cadeautjes meegenomen. Zo krijgt René onder anderen een helm met een dildo erop. Wilfred krijgt een verboden te zingen-bord. Speciaal voor Johan is een levensecht cadeau ingevlogen: een Deens model. 

Kijkers
Lees ook:
Kijkers Oranjewinter moeten René van der Gijp missen: 'Hij moet uitrusten'

De kijkers gieren het uit. 'Sinterklaas is goed op dreef', jubelt iemand. Een ander zegt: 'Er is weinig beter dan Sinterklaas die aan tafel komt zitten bij Genee, Derksen en Gijp. Fantastisch.' Het zorgt in ieder geval voor een lach op ieders gezicht. 'Heerlijk avondje van Sinterklaas! In tijden niet zo gelachen.'

René
Lees ook:
René van der Gijp vanavond 'gewoon' weer aan tafel bij De Oranjewinter

De Oranjewinter zie je elke dag rond 21.55 uur op SBS6. Het programma is een enorm kijkcijfersucces. In de video hieronder wordt verteld hoe dat komt. 

In De Oranjewinter blijven ze de grens opzoeken

05:05