Ga naar de inhoud
Entertainment

Paul de Leeuw oogst veel lof met Sint & De Leeuw

Sinterklaas en Paul de Leeuw Beeld © NPO3/BNNVARA - Sint & De Leeuw 05-12-2022

Paul de Leeuw (60) oogst veel lof met zijn sinterklaasprogramma 'Sint & De Leeuw'. Dat laten kijkers massaal op Twitter weten. Er wordt volop opgeroepen om Paul weer een zaterdagavondshow te geven.

"Dit is toch te leuk?"

In Sint & De Leeuw worden verschillende gasten uit het publiek verrast met cadeautjes door Paul en Sinterklaas. Zo krijgen twee Oekraïense kinderen speelgoed en zwemlessen aangeboden. Er wordt zelfs nog wat speeksel uitgewisseld tussen Sinterklaas en een vrouw. Ze wil heel graag speciale Smintjes, maar de Sint proeft het snoepje alvorens het in de mond van de bewuste vrouw wordt gestopt door de Goedheiligman. 

Rob
Lees ook:
Rob Goossens: 'Sinterklaasjournaal is Opsporing Verzocht in het klein'

'Sint & De Leeuw begint zo langzamerhand traditie te worden in dit land en ik reken dat goed. Zeker als door het programma ook aan twee Oekraïense kinderen wordt gedacht. Ze reageren wat verlegen -begrijpelijk! - maar ik vind het een ontroerend moment', jubelt iemand. Een ander zegt: 'Sint en Paul de Leeuw maken er weer een mooie avond van.' Eigenlijk willen de kijkers zo'n show elke week. 'Kunnen we gewoon weer zo’n show op de zaterdagavond krijgen? Dit is toch te leuk?' is de algemene teneur op Twitter.

Miljuschka
Lees ook:
Miljuschka vertelt wat je met die kilo's overgebleven kruidnoten kunt doen

Sint & De Leeuw kijk je hier terug. Sinterklaas kwam vanavond ook in RTL Boulevard langs. Hij had speciale cadeaus meegenomen voor Lil Kleine en Glennis Grace. Bekijk het in de video hieronder.

Sinterklaas heeft speciale cadeaus voor Lil Kleine en Glennis Grace

05:02