Ga naar de inhoud
Entertainment

Opnames Temptation Island: Love or Leave begonnen met Monica Geuze en Kaj Gorgels

Monica Geuze en Kaj Gorgels Beeld © Videoland/Tom Cornelissen

Monica Geuze (27) en Kaj Gorgels (32) zijn bezig met de opnames van 'Temptation Island: Love or Leave'. Dat bevestigt RTL.

"Let's get down to business"

De opnames vinden plaats in Mexico. De twee presentatoren zijn afgelopen weekend gearriveerd in Cancún en laten prachtige beelden zien op hun Instagram-accounts. 'Let's get down to business', schrijft Kaj in zijn Instagram Story.

Het is voor Monica en haar dochtertje Zara-Lizzy wel even slikken. Monica heeft namelijk net de opnames van De Bachelorette in Zuid-Afrika achter de rug en moet nu opnieuw in het buitenland aan het werk.

Er
Lees ook:
Er komt een nieuw seizoen van Temptation Island: Love or Leave

In Temptation Island: Love or Leave proberen vier koppels op een zonnige locatie te ontdekken of ze met de ware zijn of dat er iemand is die beter bij hen past. De partners worden van elkaar gescheiden en komen in contact met singles die op zoek zijn naar een serieuze relatie. Tijdens meerdere dates krijgen ze de kans een diepere connectie aan te gaan en te groeien als persoon. Gaan de deelnemers na het experiment weer terug naar hun vaste partner?

Temptation-ster
Lees ook:
Temptation-ster Annebel nam lipfillers zodat neus minder opviel

Toe aan meer reality? Beluister de RTL Boulevard Reality Podcast op SpotifyApple Music of Google Podcasts of bekijk 'm hieronder. 

Aflevering 4 RTL Boulevard Reality Podcast: Temptation Island

29:06