Ga naar de inhoud
Entertainment

Theo James doet b(r)oekje open over dé prothese in The White Lotus

The White Lotus Beeld © HBO/Fabio Lovino

Je zou denken dat het grote mysterie van 'The White Lotus' is wie er in de eerste aflevering dood in het water drijft, maar kijkers blijken nóg een prangende vraag te hebben. Draagt acteur Theo James (37), die Cameron speelt, wel of niet een prothese in zijn naaktscène? Theo geeft er nu zelf opheldering over tijdens een interview in 'The Tonight Show Starring Jimmy Fallon'.

"We hebben meteen onze partners gebeld om onze excuses aan te bieden"

In The White Lotus is op een gegeven moment te zien dat Cameron, wiens koffer is achtergebleven op het vliegveld, met Harper meeloopt om een zwembroek van haar vriend Ethan te lenen. Als Harper hem een zwembroek aangeeft, trekt hij tot haar grote ontsteltenis zijn broek voor haar ogen naar beneden. Hierbij komt zijn geslachtsdeel pontificaal in beeld. 

HBO
Lees ook:
HBO bevestigt derde seizoen The White Lotus

Veel fans vragen zich af of ze echt naar zijn geslachtsdeel kijken of dat hij een prothese draagt. Jimmy Fallon blijkbaar ook, want als Theo te gast is in zijn show, vraagt hij hem hier direct naar. "Ja, het is een pee-pee prothese", bevestigt de acteur.

De acteur vertelt dat hij even moest slikken toen hij de prothese voor het eerst zag. "Rebecca, de visagist, kwam naar mij toe en vertelde me over de prothese-plannen en vroeg mij naar mijn input. Ik heb toen gezegd: 'Als het maar niet voor afleiding zorgt, het moet een normaal formaat zijn.'"

Ted
Lees ook:
Ted Lasso, Succession en The White Lotus grote winnaars Emmy's

Rebecca heeft echter een ander beeld van wat een 'normale' maat is. "Dus ik kom op de set en ze heeft iets van het formaat van een hamer. Sterker nog, het is nog groter dan dat. Het is alsof ze het van een ezel heeft gestolen. Het ding was gigantisch en de regisseur, Mike White, en ik vroegen ons toen echt af of dat nou een normaal formaat was. We hebben meteen onze partners gebeld om onze excuses aan te bieden", grapt hij. 

The White Lotus is nu te zien bij HBO.