Ga naar de inhoud
Entertainment

Marc van der Linden put kracht uit oude herfstbladeren

Marc van der Linden Beeld © ANP

Marc van der Linden (53) put kracht uit herfstblaadjes. Dat deelt de royaltywatcher, die de afgelopen week in het ziekenhuis lag, op Instagram. Op zijn Instagram Stories deelt hij een foto van een boom vol herfstblaadjes naast een bord waarop staat dat honden verboden zijn.

"Het blad is dood maar straalt zoveel kracht uit"

'Ik ben geboren in de herfst en vandaag was zo'n dag dat de herfst zich op haar krachtigst liet zien', mijmert Marc. 'Het blad is dood maar straalt zoveel kracht uit. Ik put daar kracht uit. De natuur ook die van onszelf (wij zijn ook natuur) om verder te stralen.' Behalve de melancholieke foto deelt Marc ook een stemmig liedje met zijn volgers: 'Les feuilles mortes' ('De dode blaadjes') van zanger Yves Montand.

Herstel
Lees ook:
Herstel herseninfarct Marc van der Linden 'gaat nog wel even duren'

Marc werd vorige week maandag opgenomen vanwege een herseninfarct. Eerder deze week werd hij weer ontslagen uit het ziekenhuis. Hij moet nog enige tijd revalideren.

Marc
Lees ook:
Marc van der Linden werkt hard aan herstel na herseninfarct: leert lopen met rollator

In het ziekenhuis botste de royaltyverslaggever met roddelvlogger Yvonne Coldeweijer, die haar 'spionnen' via Instagram had gevraagd om meer informatie te verstrekken over Marc. Dat gaat volgens hem 'een grens' over. Het VUMC, het ziekenhuis waar Marc lag, liet in een korte reactie weten ervan uit te gaan dat al het personeel het medische beroepsgeheim naleeft. Het ziekenhuis stelt geen onderzoek in naar het mogelijk lekken van medische informatie over de royaltywatcher. 

In onze podcast gaat het ook over bovenstaande kwestie. Je luistert daar hieronder naar.