Ga naar de inhoud
Entertainment

David Harbour onthult: 'Madonna vond me sexy'

David Harbour Beeld © ANP

David Harbour is in 2011 gevraagd voor de film 'W.E' van Madonna. Dat onthult de 47-jarige acteur in het tv-programma 'Jimmy Kimmel Live!' De Queen of Pop zou David gevraagd hebben omdat ze hem sexy vond.

"Ik vond het heel raar en een beetje eng toen"

"Ik kreeg een call van een casting director die ik goed kende", legt David uit. "Hij vertelde me dat er een film in de maak was die topgeheim moest blijven. Ik moest naar een bepaalde plaats komen en dan zou alles duidelijk worden. Ik vond het heel raar en een beetje eng toen", aldus de acteur. Toen David vroeg waarom hij werd gevraagd, zei de casting director: "De regisseur zag je in de film Revolutionary Road. Daarin had je een seksscène en de regisseur vond je sexy."

Stranger
Lees ook:
Stranger Things-ster David Harbour scoort nieuwe acteerklus

Uiteindelijk liet David zijn gezicht zien op de doorgestuurde locatie en daar zag hij Madonna, die de film bleek te regisseren. "Het eerste wat ik dacht was: Wow, Madonna vindt me sexy." Uiteindelijk speelde David de rol van Ernest Simpson in de film.

Stranger
Lees ook:
Stranger Things-acteur David Harbour onthult bipolair te zijn

W.E, dat ook mede door Madonna werd geschreven en geproduceerd vertelt het verhaal van een jonge Amerikaanse vrouw die vastzit in een liefdeloos huwelijk. Zij ontwikkelt uiteindelijk een fascinatie voor de voormalig Britse koning Edward en Wallis Simpson.

Madonna komt uit de kast: 'Doet alles voor aandacht'

03:07