Ga naar de inhoud
Entertainment

Lil Kleine en ex Jaimie Vaes komen niet uit verdeling van spullen

Lil Kleine en Jaimie Vaes Beeld © ANP

Lil Kleine (28) en Jaimie Vaes (33) zijn het onderling niet eens geworden over de verdeling van hun spullen. Dat laat de rechtbank van Amsterdam desgevraagd weten. De rechter zal nu op 4 januari uitspraak doen in de zaak tussen de twee.

Jorik Scholten, zoals Lil Kleine echt heet, en Jaimie troffen elkaar half november in de rechtbank in een poging hun spullen te verdelen. Het ging daarbij onder andere om dure horloges, servies en een broodrooster. De partijen kregen toen de tijd om samen tot een oplossing te komen en te bewijzen wat zij wel of niet bezitten. Dat is de partijen samen niet gelukt.

Moeder
Lees ook:
Moeder Lil Kleine valt Jaimie Vaes aan: 'Meesterverhaspelaar!'

Jaimie beëindigde de relatie met Lil Kleine enkele maanden geleden. In februari waren beelden uitgelekt waarop te zien is dat de rapper het hoofd van de realityster tussen een autodeur klemt. Jaimie deed later aangifte van mishandeling. Deze zaak loopt nog.

Lil
Lees ook:
Lil Kleine deelt foto met zoon Lío na bewogen dag in de rechtbank

Lil Kleine: 'Jaimie mag alles hebben als ik mijn kind kan zien'

03:09

Op 17 januari staan de twee ook tegenover elkaar in de rechtbank van Amsterdam. Daar gaat het om een omgangsregeling die Jorik heeft gevraagd met het driejarige zoontje van het stel, Lío.