Ga naar de inhoud
Entertainment

De BLVD Podcast #7: waar trekken juicekanalen de grens en hoe houden wij als RTL Boulevard de WK-kijker vast?

Beeld © RTL Boulevard

Wat te doen als je een roddel hoort over een BN'er die eigenlijk iets té privé is? Wat te doen als je middenin de opnames van een realityprogramma het vermoeden krijgt dat je zwanger bent? En wat te doen als je na een jarenlange, succesvolle televisiecarrière van de buis af wil? Luuk en Rob hebben er wel antwoorden op. Samen nemen ze het showbizznieuws van de week door. Daarbij komt ook het gescripte 'The Real Housewives of Amsterdam' aan bod én verklapt Luuk hoe RTL Boulevard de uitzending aanpast tijdens de wedstrijden van Oranje.

Bekijk de hele aflevering hieronder.

De BLVD Podcast #7: waar trekken juicekanalen de grens en hoe houden wij als RTL Boulevard de WK-kijker vast?

29:59

Beluister De BLVD Podcast nu via SpotifyApple, Google of je favoriete podcastapp. Elke donderdag verschijnt er een nieuwe aflevering.

De BLVD Podcast gaat verder waar ons programma stopt. Luuk Ikink en Rob Goossens nemen wekelijks het laatste entertainmentnieuws door vanaf de redactie van RTL Boulevard. Ze geven hun ongezouten mening en duiken dieper in dé onderwerpen van het moment. Na het luisteren van De BLVD Podcast ben je niet alleen bijgepraat, maar kun je zelf ook meepraten over alle ins en outs van de showbizzwereld.