Ga naar de inhoud
Entertainment

LLDL-kandidaat Mark likt lippen af bij paaldansdate

Beeld © Instagram @langlevedeliefde

Elkaar rustig leren kennen is er niet bij tijdens de eerste date van Mark en Ashley in het 'Lang Leve de Liefde'-appartement. In een preview van de volgende aflevering wordt alles uit de kast gehaald als Ashleys puntje bij Marks paaltje komt.

"Ik ga het ook proberen"

Mark likt letterlijk zijn lippen af als Ashley laat zien wat ze in huis heeft. De meid kan nogal paaldansen en schroomt niet om dat talent in te zetten om indruk te maken op haar date. "Oh, wow. Oké", stamelt Mark al zodra Ashley één been om de paal slaat. "Ik vind het knap. Zeker cool. Ik ga het ook proberen."

Of dat een slim idee is, zie je in het onderstaande fragment. 

Luuk
Lees ook:
Luuk doet pikante onthulling over LLDL: 'Kun je niet uitzenden'

Of het paaldansen de twee dichterbij elkaar brengt, moet nog blijken. Bovendien is Mark op een missie: voor het eerst wil hij niet daten met een 'Barbie met volle lippen en dikke tieten', maar een vrouw met wat meer 'inhoud'. 

Ashley is op haar beurt op zoek naar een eerlijke man die ze kan vertrouwen. Ze is een alleenstaande moeder met lef: "Niet iedereen durft dit [meedoen aan LLDL, red.] en ik wel", zegt ze over haar deelname. In de uitzending om 18.55 uur op SBS 6 wordt duidelijk of Ashley en Mark hun date zo'n succes vinden dat ze die met 24 uur verlengen. 

LLDL-deelnemer
Lees ook:
LLDL-deelnemer heeft vier kinderen bij drie verschillende vrouwen

Luuk deed onlangs een pikante onthulling over Lang Leve de Liefde in De BLVD Podcast, die te beluisteren is via SpotifyAppleGoogle of je favoriete podcastapp. Elke donderdag verschijnt er een nieuwe aflevering. De podcast is er ook in video en die zie je hier.