Ga naar de inhoud
Entertainment

John wéér 'slachtoffer' van Chinees restaurant in De Bevers

John de Bever in De Bevers Beeld © RTL

John de Bever (57) heeft in 'De Bevers' eindelijk weer iets gedaan waar menig restaurant blij mee is: veel te veel eten bestellen. John staat bekend om zijn gulzigheid bij de Chinese afhaal, maar deze keer wordt zijn enthousiasme aangespoord.

"Dat is jouw schuld"

Oma Miep is jarig en dat moet gevierd worden. Hoe kun je zoiets beter vieren dan met een heerlijke tafel vol lekkernijen. En wie moet je dan zeker niet op pad sturen? John natuurlijk. Maar wie gaat toch Chinees halen? Precies: ons John. Deze keer gaat hij met een lijstje weg, dat moet voorkomen dat hij iets te enthousiast aan het bestellen slaat, maar zelfs dan gaat het niet goed.

John
Lees ook:
John laat Engelse talenknobbel horen in De Bevers: 'She knip my hair'

Wanneer hij zijn bestelling opnoemt, vraagt de medewerker van het Chinees restaurant voor hoeveel personen het is. Als John aangeeft dat het voor zes personen is, ziet de medewerker zijn kans schoon: "Het is verstandig om nog meer te nemen." Dat heeft John nog nooit gehoord. "Nog meer? Normaal krijg ik te horen dat ik te veel bestel." De volkszanger gaat dus maar eventjes door met etenswaren opsommen. "Nou zou ik wel genoeg hebben toch?" 

Dan komt de rekening. "166 euro", krijgt John te horen. "Zo..." stamelt hij, "ik had net gezegd dat ik wel zou betalen." Wanneer de witte plastic bakjes vol Chinees voedsel worden ingepakt, ziet John dat het veel en véél te veel is. "Dat is jouw schuld", zegt hij tegen de medewerker die hem heeft aangespoord om de halve menukaart af te nemen.

John
Lees ook:
John de Bever neemt in tranen afscheid van 'oude kont' in De Bevers

"Dat is niet normaal", roept Kees als John bij het huis van oma Miep aankomt. John verdedigt zich meteen: "Dat is die jongen zijn schuld." Kees ziet met lede ogen aan hoe John de tassen uitpakt. "We zeggen er maar niks van", besluit hij. 

De Bevers zie je elke woensdag om 20.30 uur bij RTL 5 en bij Videoland kijk je de realityserie vooruit.

Dat John van eten houdt, bleek onlangs ook tijdens een zakelijke meeting:

Een discussie over pudding tijdens een zakelijke afspraak

02:56