Ga naar de inhoud
Entertainment

Amandine en Jules uit Love Island zijn aan het daten: 'Gaat goede kant op'

Amandine en Jules uit Love Island Beeld © Videoland/RTL

Een paar maanden geleden hintten 'Love Island'-sterren Amandine en Jules al op een verzoening. Nu blijkt dat de twee volop aan het daten zijn. Amandine onthult aan 'Grazia' dat het goed gaat tussen hen.

"Ik wil het pas officieel maken als ik honderd procent zeker weet dat we een match zijn"

Amandine en Jules waren een sterk koppel in het afgelopen seizoen van Love Island. Toch besloot Jules na zijn verblijf in Casa Amor terug te keren met bombshell en oud-kandidate Lisa aan zijn zijde. Om deze reden pakte Amandine haar koffers vrijwillig in en verliet ze de villa. Na de opnames hebben Jules en Amandine echter opnieuw de liefde gevonden bij elkaar. Nu laat Amandine weten dat de twee tortelduifjes al een tijdje aan het daten zijn. “Het gaat de goede kant op. (...) Ik vind het fijn om het rustig aan te doen en hem steeds beter te leren kennen."

De realityster vertelt dat veel mensen vinden dat het lang duurt voor het 'officieel is', maar daar trekt ze zich niets van aan. "Ik wil niet zomaar zeggen: ‘We zijn verliefd en we gaan ervoor.’ Ik wil het pas officieel maken als ik honderd procent zeker weet dat we een match zijn en dat we een toekomst hebben. Ik ben niet gemakkelijk op dat vlak.”

Imen
Lees ook:
Imen uit Love Island pronkt met nieuwe vriend

In augustus dit jaar plaatste Amandine een TikTok-filmpje met Jules. Hiermee hintten de twee tortelduifjes op een verzoening. Fans van het programma waren lyrisch. 'Dit is wat we willen zien', 'Jaaa, eindelijk!' en 'Zo leuk om jullie samen te zien lachen', schreven zij zoal onder de video. 

Bekende
Lees ook:
Bekende Love Island-ster overleed bijna aan toxische-shock-syndroom

Jotti en Cas zijn de winnaars van het afgelopen seizoen van Love Island. Aan RTL Boulevard vertelden de twee wat ze van plan zijn om te doen met het prijzengeld. Inmiddels zijn ze uit elkaar. Cas zou namelijk online hebben geflirt met andere vrouwen. 

Jotti en Cas onthullen plannen met Love Island-prijzengeld

04:56