Ga naar de inhoud
Entertainment

Sylvia Geersen in tranen in Special Forces VIPS: 'Ik ben fragiel'

Sylvia Geersen in Special Forces: VIPS Beeld © Videoland

Sylvia Geersen (37) gaat tot het gaatje in 'Special Forces VIPS'. Ze is helemaal kapot. En dat laat ze blijken aan de staff wanneer ze wederom een zware opdracht moet volbrengen.

Dit artikel bevat spoilers over de vijfde aflevering van Special Forces VIPS.

"Hoe zwaar het ook was, dit pakt niemand mij meer af"

In de vijfde aflevering van het programma heeft Sylvia het heel zwaar. Haar hartslag slaat over, haar enkel en pols zijn fragiel. Als de overgebleven BN'ers bij de volgende opdracht aankomen en aanhoren waar die uit bestaat, springen de tranen in Sylvia's ogen. "Ik probeer het echt allemaal te overwinnen, maar ik vind het echt heel eng." 

Tijdens de opdracht moeten de kandidaten rugbyen en dat gaat hard tegen hard. Iets wat Sylvia niet kan en wil doen. "Ik ben geen opgever, maar ik ga dit niet riskeren. Ik ben fragiel hier. Eén verkeerde klap en m'n pols breekt. Ik wil alles doen..." 

Sylvia
Lees ook:
Sylvia Geersen kreeg meerdere miskramen: 'Ook een tweeling'

De staff weet genoeg. "Weet je nog hoe je binnenkwam, tuttebel? Weet je nog het belangrijkste waar we het over hebben gehad? Dat je zei: 'Ik heb helemaal geen zin om met dat masker op rond te lopen'? Dat masker heb je de afgelopen dagen afgedaan. Dat was er niet en ik zag helemaal geen tuttebel meer", spreekt hij haar toe.

"Omdat ik je dat ontwikkeltraject gun, heb ik iedere keer met verbazing gekeken en heb ik je laten staan", vervolgt hij. "Maar ik hoop dat je snapt dat er ook een ondergrens is. Ergens kan het niet zo zijn dat er dingen niet gedaan worden, omdat we fysiek niet in staat zijn." Hij ziet dat Sylvia gegroeid is, maar wil haar toch iets meegeven. "Flikker dat maskertje weg. Deze versie is veel beter. Dus ik weet niet wat je allemaal nog gaat doen de komende jaren, maar doe het in godsnaam zonder masker. Maar ik wil je nu wel vragen om je nummer te geven." En dat betekent dat Sylvia uit de wedstrijd ligt. "Het was een eer", zegt ze met tranen in de ogen.

Sylvia
Lees ook:
Sylvia Geersen verklapt startdatum De Bachelorette

"Dit was voor mij het grootste cadeau wat ik ooit in mijn leven heb gekregen, meedoen aan Special Forces.  Voor mij was om dit te overwinnen dat je meer kan dan dat je denkt. Hoe zwaar het ook was, dit pakt niemand mij meer af", vertelt Syl na afloop op camera. 

Special Forces VIPS kijk je bij Videoland. In het programma was Sylvia heel openhartig; zo vertelde ze dat ze meerdere miskramen heeft gehad.

Sylvia Geersen opent heftig boek over leven: ‘Veel miskramen gehad’

01:36

Iedere woensdag zie je op Videoland een nieuwe aflevering van Special Forces VIPS.