Ga naar de inhoud
Entertainment

Famke Louise oefent voor The Roast in comedyclub

Famke Louise Beeld © ANP

Famke Louise (23) lijkt al druk bezig te zijn met de voorbereidingen van 'The Roast'. Op Instagram plaatst de zangeres een foto van zichzelf in een comedyclub, waar ze oefent voor haar roast op Comedy Central.

"Gisteravond in de comedy club!"

"Gisteravond in de comedy club! #comedycentralroast", schrijft de artiest bij een foto van zichzelf. De opname van de show is op 19 december en de roast wordt op 16 januari uitgezonden.

Patricia
Lees ook:
Patricia Paay gaat Famke Louise affikken tijdens The Roast

Comedy Central is toe aan de zesde Nederlandse editie van The Roast. Famke Louise is de eerste vrouwelijke hoofdgast. Eerder kregen Hans Klok, Ali B, Gordon, Giel Beelen en Johnny de Mol er op komische wijze hard van langs van hun collega's. Door wie Famke Louise onder handen wordt genomen is nog niet bekend, maar de kans is groot dat Peter Pannekoek er weer bij is. Hij is te zien als de baby van de zangeres in het begeleidende filmpje dat Famke online heeft gezet.

Dat Famke Louise zich niet écht hard wil laten aanpakken, blijkt wel weer. Haar grote aartsrivalen Dennis Schouten en Jan Roos zijn namelijk niet uitgenodigd om bij The Roast te zijn. Met hen deelt ze wel een ander podium: de rechtbank. Kijk hieronder de beelden. 

Dennis Schouten toont geen empathie voor Famke Louise: 'Moet je naar een therapeut'

03:58
Famke
Lees ook:
Famke Louise is volgende BN'er die geroast wordt op Comedy Central