Ga naar de inhoud
Entertainment

Sylvia Geersen verklapt startdatum De Bachelorette

Bachelorette Sylvia Geersen Beeld © Videoland

De opnames van 'De Bachelorette' met Sylvia Geersen (37) in de hoofdrol zijn afgerond. Het model lijkt alleen ook per ongeluk te hebben verklapt wanneer het nieuwe seizoen, waarin zij de rozen uitdeelt, te zien zal zijn.

"Wat een fantastische tijd"

'Vanaf 14 februari op Videoland', schrijft Sylvia in een inmiddels verwijderde Instagram Story. De opnames van De Bachelorette gingen ditmaal niet zonder slag of stoot. Meermaals moesten de opnames uitgesteld worden vanwege technische problemen.

Monica
lees ook:
Monica Geuze verklapt: 'Opnames De Bachelorette noodgedwongen uitgesteld'

Dat de opnames voorbij zijn, betekent niet alleen voor Sylvia dat ze weer naar huis kan, maar ook voor presentatrice Monica Geuze. Voor haar is dat extra leuk omdat ze haar dochtertje Zara-Lizzy weer in de armen kan sluiten.

In haar Instagram Stories deelt Monica een foto van de hereniging met haar dochtertje. 'Ein-de-lijk herenigd', schrijft ze daarbij. Ondanks dat ze haar dochter heeft moeten missen had Monica het erg naar haar zin in Zuid-Afrika, waar de opnames plaatsvonden. 'Wat een fantastische tijd met een té leuke crew in een belachelijk mooi land.'

Bachelorette
lees ook:
Bachelorette Sylvia Geersen heeft eerste liefde al gevonden

Sylvia was voorafgaand aan haar liefdesavontuur bloednerveus. In de video hieronder vertelt ze waarom.

Sylvia Geersen is 'bloednerveus' over Bachelorette-avontuur

01:08