Ga naar de inhoud
Entertainment

Rose verklaart relatiebreuk met Gregory: 'Ik was mezelf kwijtgeraakt'

Beeld © ANP

Rose Bertram (28) heeft geen makkelijke periode achter de rug. Haar relatie met ex-voetballer Gregory van der Wiel (34) liep na tien jaar op de klippen en voor het eerst sinds lange tijd is ze weer alleen. Toch is ze gelukkiger dan ooit, zo vertelt ze in een interview in het Grazia Winterboek.

"Dat terugvinden ging binnen mijn relatie niet meer lukken"

Rose vertelt dat ze mentaal gezien niet de beste periode achter de rug heeft. "Maar ik merk dat ik steeds sterker word nu ik op mezelf ben en over mijn eigen leven kan beslissen. Ik ben happy met waar ik nu sta. Er gaan echt nog wel meer struggles komen, maar ik zie het leven positief en verwacht ook veel mooie dingen."

Rose
Lees ook:
Rose Bertram ontkent Expeditie Robinson-geruchten

Dat haar relatie met Gregory dit jaar tot een einde is gekomen, heeft volgens Rose verschillende redenen. "Maar de belangrijkste was dat ik echt tijd voor mezelf nodig heb. Ik wilde uitzoeken wie ik ben zonder hem. Als je al zo lang samen bent – ik was achttien toen we iets kregen – ben je zo met elkaar vergroeid geraakt dat het soms moeilijk is om jezelf te  begrijpen. Ik was mezelf een beetje kwijtgeraakt. En dat terugvinden ging binnen mijn relatie niet meer lukken."

Verslaggever
Lees ook:
Verslaggever Laïs door Rose Bertram uitgenodigd op een 'secret after-party'

Als Gregory in het buitenland zit voor zijn voetbalcarrière, reist Rose altijd met hem mee. Maar tegelijkertijd probeert ze ook aan haar eigen modellencarrière te werken. "Ik was continu bezig om een balans te vinden tussen beide levens", zo legt ze uit. "Nu ik op mezelf ben, voel ik een enorme vrijheid om  helemaal te doen wat ik wil, om mijn eigen beslissingen te  nemen en creatief te zijn. Nu kom ík eens op de eerste plaats, het is zo belangrijk om ook voor jezelf te kiezen. Hoe ik dat  invul? Just live life… én door dingen te doen waar ik happy van word."

Rose
Lees ook:
Rose Bertram reageert voor het eerst op mislukt Fyre Festival