Ga naar de inhoud
Entertainment

Hailey Bieber ontkent zwangerschap: 'Cyste zo groot als een appel’

Beeld © Getty Images

De laatste tijd gaan er geruchten rond dat Hailey Bieber (26) zwanger is, maar volgens het model is hier helemaal niks van waar. In haar Instagram Stories vertelt ze dat haar buik wat meer opgezwollen is, omdat ze een cyste 'zo groot als een appel' op haar eierstokken heeft.

"Ik heb last van krampen en ben emotioneel"

Hailey deelt een foto waarop ze voor een spiegel poseert en een stukje van haar buik laat zien. 'Ik heb een cyste op mijn eierstokken die zo groot is als een appel', zo onthult ze. 'Ik heb geen endometriosis of PCOS, maar ik heb weleens vaker een cyste op mijn eierstokken gehad en het is nooit leuk.' Ze benadrukt niet zwanger te zijn. 'Het is dus géén baby', zo schrijft ze.

'Nooit
Lees ook:
'Nooit bewijs dat Selena Gomez en Hailey Bieber ruzie hadden'

De vrouw van Justin Bieber vertelt dat ze veel last heeft van de cyste. 'Het is echt pijnlijk en het zorgt ervoor dat ik me misselijk en opgeblazen voel. Ik heb last van krampen en ik ben emotioneel. Maar goed, ik weet zeker dat veel van jullie dit begrijpen en hetzelfde hebben meegemaakt. Het gaat goed komen!'

Hailey
Lees ook:
Hailey Bieber is de trendsetter van dé modekleur van het moment

Hailey heeft er qua gezondheid niet het beste jaar op zitten. Als ze in maart wordt opgenomen met  in het ziekenhuis met symptomen van een beroerte, blijkt dat ze een bloedpropje in haar hersenen heeft. Ze moet daarna een hartoperatie ondergaan. Ook haar man Justin worstelt met de nodige gezondheidsproblemen. Hij lijdt aan het Ramsey Hunt-syndroom, een aandoening waarbij een deel van zijn gezicht verlamd is geraakt. 

Hailey
Lees ook:
Hailey Bieber ontkracht geruchten: 'Justin niet van Selena afgepakt'