Ga naar de inhoud
Entertainment

Gordon terug op Instagram: 'Hoop dat jullie me gemist hebben'

Gordon Beeld © ANP

Gordon (54) is voor even weer terug op ‘the Gram’. De zanger laat weten dat hij zijn Instagram-pauze heeft opgeheven om een aantal programma’s te promoten en adviseert iedereen om ook eens zonder Instagram door het leven te gaan. ‘Step out of the ratrace’, aldus Gordon.

"Het gaat goed met deze ouwe baas"

Het lijkt er op dat Gordon maar moeilijk afscheid kan nemen van Instagram. Als hij namelijk in september aankondigt van Instagram te vertrekken, keert hij zes weken later alweer terug. Na een korte comeback verdwijnt hij weer, maar nu kan hij het blijkbaar opnieuw niet laten om even van zich te horen. 

‘Politie
Lees ook:
‘Politie kreeg informatie over aanslag tijdens verjaardagslunch Gordon’

'Even een teken van leven', zo begint hij zijn post. 'Leven zonder Instagram of andere sm vervuiling bevalt me enorm goed. Doe het ook!', zo adviseert hij zijn volgers. 'Haal het sowieso van je telefoon af en merk dat je leven nul veranderd en dat je juist veel meer tijd krijgt voor andere dingen. Step out of the ratrace en gebruik het alleen nog voor je werk of andere dingen niet gerelateerd aan je privéleven.'

Daar
Lees ook:
Daar is 'ie weer: Gordon staakt Instagram-pauze na maar liefst zes dagen

Het is nog maar de vraag of we veel persoonlijke content gaan zien, want Gordon laat weten dat zijn comeback te maken heeft met promotie die hij moet doen voor zijn programma’s Down the Road en Kookklunzen. 'Ik hoop wel dat jullie me een beetje gemist hebben, dat dan weer wel! Het gaat goed met deze ouwe baas. Liefs aan iedereen.' Om dit laatste nog maar eens te onderstrepen, deelt hij twee verschillende selfies waarop hij stralend en flink gebruind te zien is.