Ga naar de inhoud
Entertainment

Chateau-kijkers: 'Subtiele outfit van Martien op huwelijk Maxime...'

Chateau Meiland / 28-11-2022 Beeld © SBS6 / Talpa

In de voorlopig laatste aflevering van 'Chateau Meiland' is ein-de-lijk te zien hoe Maxime Meiland (27) haar Leroy Molkenboer (31) het ja-woord geeft. De twee zijn deze zomer al getrouwd, maar stukjes van het sprookjeshuwelijk zijn nu pas op televisie te zien. Maar is het wel Maxime die de show steelt? Of toch vader Martien?

"Het is vreselijk"

Martien draagt namelijk een outfit die op zijn zachtst gezegd, nogal indruk maakt. De opvallende roze look, met groen-, blauw- en geeltinten is niet te missen. Daarnaast is het ook nog eens ontzettend zweetspul. Dat merkt Martien maar al te snel. "Ik ben helemaal nat!" roept hij. "Waarvan?" vraagt Erica dan. "Van het zweet!" roept Martien weer. "Het is vreselijk."

Erica en Martien genieten ontzettend van de grote dag. "Iedereen is opgedoft. Dat doet iedereen dan toch met een bruiloft", aldus Erica. Martien vindt het allemaal heel bijzonder. "Ja, zo mooi." Maar zijn andere dochter, Montana, hoeft van hem voorlopig niet te trouwen. "Nee, het levert zoveel stress op."

Martien
lees ook:
Martien Meiland verbaast Chateau-kijkers met decoupeerzaag: 'Alleen hij kan dit'

De kijkers van Chateau Meiland zien vooral de outfit die Martien draagt. 'Een subtiele look, wel…' reageert iemand sarcastisch. Een ander: 'Martien wil de bruid laten shinen.😁 Zelf gaat hij onopvallend gekleed...' Weer iemand anders vindt dat Martien zich heeft laten inspireren door Splinter Chabot.

Leroy
lees ook:
Leroy reageert op felle kritiek Chateau-kijkers: 'Doet me niet zoveel'

Maxime staat ondertussen stijf van de zenuwen. "Dat heb ik sowieso al wel heel snel hoor", zegt ze. Martien kan het zelfs niet aan om Maxime vlak van tevoren nog te zien. "Dan gaat hij natuurlijk weer huilen", aldus zijn dochter.

Uiteindelijk lopen de twee elkaar tegemoet en spat de liefde van het scherm. "Wat ben je mooi", zeggen ze tegen elkaar. Dan volgt een emotionele ceremonie waarbij meerdere mensen de tranen niet kunnen bedwingen. Beelden van het sprookjeshuwelijk zie je in de video hieronder.

Video: Het intieme sprookjeshuwelijk van Maxime Meiland en Leroy

06:44

De aflevering van Chateau Meiland gemist? Hier zie je 'm terug.