Ga naar de inhoud
Entertainment

Met dit Meisje uit de Jungle heeft Michella Kox nog steeds contact

Michella Kox Beeld © ANP

Michella Kox (42) is binnenkort opnieuw te zien in 'Echte Meisjes in de Jungle'. Maar heeft de realitytijger eigenlijk nog contact met haar vriendinnen en vijanden van toen? Dat doet Mies nu uit de doeken.

"Ze berichtte mij om mij succes te wensen"

Het blijkt dat Michella geen vriendinnen voor het leven heeft gemaakt, want de enige met wie ze nog contact heeft, is Leslie Keijzer, die inmiddels te zien is in Echte Gooische Moeders. Een bijzondere vriendschap, omdat hun persoonlijkheden en opvoeding nogal ver uit elkaar liggen.

Vlak voor haar tweede avontuur in de jungle krijgt Michella een berichtje van een andere oud-kandidaat. 'Britt heb ik nog even gesproken toen ik opnieuw de jungle inging', schrijft ze op Instagram. 'Ze berichtte mij om mij succes te wensen. Zo lief.'

Plak
lees ook:
Plak de acrylnagels maar weer op: opnames nieuwe reeks Echte Meisjes in de Jungle afgerond

Tijdens het eerste seizoen maakte Michella vooral stevig ruzie met Amanda Balk, bekend van De Gouden Kooi. In één van de meest bekende reality tv-ruzies vlogen de extensions en de nagels in het rond toen de twee elkaar letterlijk in de haren vlogen.

Het nieuwe seizoen van Echte Meisjes in de Jungle is volgend jaar te zien. Benieuwd wie naast Michella nog meer meedoen? Dat zie je in onderstaande video.

Echte Meisjes In De Jungle keert na 10 jaar terug

00:12
'Echte
lees ook:
'Echte Meisjes in de Jungle nu al de beste hysterische tv in tijden'