Ga naar de inhoud
Entertainment

Nog geen vakantieplannen? De villa uit Isola di Beau is nog te huur

Isola di Beau Beeld © RTL

In 'Isola di Beau' ontvangt Beau van Erven Dorens (51) iedere week een tweetal BN'ers om te praten over het leven. Behalve mooie gesprekken, genieten kijkers ook van het prachtige uitzicht én de mooie villa op het Italiaanse eiland Sardinië.

"Bijna alles wat je maar kunt wensen"

Jij kunt nu ook genieten van het establishment. Geen onbelangrijk detail: je moet er wel flink de portemonnee voor trekken. Een weekje in de villa kost je al gauw tussen de 21.000 en 40.000 euro. Maar dan heb je ook wat: een exclusieve residentie aan de kust. Een verblijf in Villa Volpe wordt verkocht met de tekst: 'Zee, zand, spectaculair Sardinië!'

Beau
Lees ook:
Beau zag vonk overslaan tussen Monica en Martijn in Isola di Beau

De villa is van alle gemakken voorzien en heeft zelfs een privé-toegang naar een wit zandstrand. Verder kun je met twaalf tot veertien mensen in het huis slapen, heb je meer dan genoeg slaapkamers en badkamers en kun je nog eens heerlijk zwemmen in een nieuw zwembad. 

'Fanboys'
Lees ook:
'Fanboys' Beau en Diederik onder de indruk van Matthijs de Ligt

Naast alle inbegrepen voorzieningen zoals WiFi, satelliettelevisie en parkeerplaatsen voor zes auto's, zijn er ook nog opties om bij te boeken. Denk aan een chef en butler, maar ook een privévliegtuig en masseurs. De mogelijkheden zijn eindeloos. 'Bijna alles wat je maar kunt wensen', belooft de verhuurder.

In onderstaande video heeft Beau het met Martijn Krabbé over het debacle rondom The voice of Holland in Isola di Beau

Martijn Krabbé uitzonderlijk openhartig over TVOH na ophef: ‘Ik ben verantwoordelijk’

04:01