Ga naar de inhoud
Entertainment

Diederik Ebbinge: 'Hele cast Promenade ziet terugkeer zitten'

Promenade Beeld © Wim Kluvers/NTR

Het hele vaste team van de NPO-hit 'Promenade' staat open voor een terugkeer op televisie. Dat laat Diederik Ebbinge (53) vrijdag desgevraagd weten aan het ANP. De cabaretier zei in het RTL 4-programma 'Isola di Beau' dat hij spijt had te zijn gestopt met het satirische programma. De NTR, waar 'Promenade' werd uitgezonden, liet deze week weten graag te willen dat het programma terugkomt.

"Het grote probleem is altijd ons aller agenda's"

In de show, die eind vorig jaar stopte, parodieerden Diederik, Ton Kas, Henry van Loon en Eva Crutzen de Nederlandse mediawereld. Volgens Diederik staan alle vaste medewerkers aan het programma open voor een doorstart. "Het grote probleem is altijd ons aller agenda's", voegt hij daar meteen aan toe. "En de vorm waarin we het gaan doen."

Diederik
Lees ook:
Diederik Ebbinge in gesprek met NTR over terugkeer Promenade

Promenade verwierf in korte tijd een vaste schare fans en kreeg veel lovende kritieken. Gemiddeld trokken de tv-uitzendingen tussen de 200.000 en 300.000 kijkers. De roep om Promenade zwol afgelopen week op sociale media aan, na de onthullingen rond Matthijs van Nieuwkerk en zijn wangedrag achter de schermen bij DWDD.

Diederik
Lees ook:
Diederik Ebbinge heeft spijt van stoppen Promenade