Ga naar de inhoud
Entertainment

Bonnie St. Claire geeft na lange tijd weer optreden op televisie

Iconische zangeres zorgt voor verwarring bij panelleden

02:21

Bonnie St. Claire (73) is al een tijdje niet op televisie te zien geweest, maar voor het programma 'Secret Duets' maakt ze een uitzondering. De zangeres duikt namelijk op in de nieuwe aflevering van het populaire televisieprogramma.

"Het is een beetje buiten mijn comfort zone"

Op het nummer 'Zij Weet Het' van Glen Faria moet het panel raden met wie rapper Donnie staat te zingen. Het wordt hun echter moeilijk gemaakt, want zodra de mystery singer de eerste noten laat horen, blijkt dat de stem is vervormd. Toch kan Samantha aan het silhouet van de persoon zien dat het 'een dame op leeftijd is'. Volgens de zangeres beweegt deze persoon namelijk heel rustig en dat zou kenmerkend zijn voor een oudere vrouw. Gastpanellid Frans Bauer denkt dat het een 'charmante vrouw' is en hoort ondanks het vervormde stemmetje dat het een zangeres is met een 'hele mooie heldere stem'. 

Als het vervormde stemmetje eenmaal wordt weggehaald, hoort Samantha meteen wie op het podium staat te zingen. "Honderd procent. (...) Ik heb deze vrouw zoveel geluisterd en zelf ook gezongen. Een stem uit duizenden." Wie echter geen idee heeft, is Frans Bauer. Hij heeft namelijk de verkeerde naam geraden: "Ik durf het bijna niet te zeggen. (...) Ik dacht Willeke Alberti. Het klonk ook zo vertrouwd. Ik snap er niks van. Ik ben helemaal verbouwereerd." Ook gastpanellid Eva Simons zit er volledig naast: "Ik heb Corry Konings opgeschreven." 

Jaren
Lees ook:
Jaren 80-zanger Hans de Booij na 40 jaar weer op het podium in Secret Duets

Bonnie vindt het fantastisch om weer op het podium te staan. "Ik vind het leuk om dit een keertje te doen. Het is wel een beetje buiten mijn comfort zone", geeft ze toe. Ook Donnie is onder de indruk van haar optreden. De rapper onthult dat hij en Bonnie al eens contact hebben gehad over de app. "We hebben weleens contact gehad met elkaar, maar het is nooit wat geworden", grapt Bonnie vervolgens. "Wat niet is, kan nog komen", zegt Donnie. 

Olga
Lees ook:
Olga Commandeur maakt onuitwisbare indruk in Secret Duets

Secret Duets is iedere donderdag om 20.30 uur te zien op RTL 4 of kijk alvast vooruit bij Videoland.