Ga naar de inhoud
Entertainment

Monica Geuze overweegt oude vlogs te verwijderen: 'Confronterend'

Monica Geuze in Weet ik Veel Beeld © RTL

In de nieuwe podcast van 'Geuze en Gorgels' vertelt Monica Geuze (27) dat ze de afgelopen jaren enorm is veranderd. Dat is ook te zien aan haar vlogs, vindt ze zelf. De oude opnames zijn voor haar dan ook nogal moeilijk om te bekijken.

"Ik heb me achterlijk gedragen"

Monica is sinds haar 'achttiende of negentiende' al druk in de weer met haar vlogcamera. "Als ik dingen van mezelf terugzie dan denk ik: ik ben zo erg veranderd." De presentatrice vindt het dan ook erg gênant om deze beelden terug te zien: "Ik word heel erg geconfronteerd met hoe achterlijk ik me heb gedragen. Dat ik af en toe echt denk: oh my lord." 

Het is dan ook niet zo gek dat Monica de beelden liever niet voor altijd op het wereldwijde web wil hebben staan. "Er komt wel een moment dat ik dan denk: moet ik het dan ga verwijderen? Of moet ik het dan omarmen? Want het is natuurlijk gewoon wat het is." 

Monica
Lees ook:
Monica Geuze wil na twee borstvergrotingen nu verkleining: 'Gewoon te groot'

Ondanks dat ze een transformatie heeft doorgemaakt, herkent de presentatrice tegelijkertijd nog veel dingen in de oude Monica: "Ik ben wel heel erg mezelf gebleven, want ik heb echt wel een kern die echt totaal mij is. Alleen hoe ik met situaties omga, hoe ik naar dingen kijk: daarin ben ik echt heel erg veranderd." 

Exacte voorbeelden van momenten waarop ze zich 'achterlijk' gedroeg noemt Monica niet.

Monica
Lees ook:
Monica Geuze verklapt: 'Opnames De Bachelorette noodgedwongen uitgesteld'

Naast het vloggen is Monica nu ook exclusief voor Videoland aan de slag:

Monica Geuze gaat exclusief aan de slag voor Videoland

00:26