Ga naar de inhoud
Entertainment

John laat Engelse talenknobbel horen in De Bevers: 'She knip my hair'

John de Bever in De Bevers Beeld © RTL

John de Bever (57) is wederom in Kroatië voor de frituurbusiness van zijn geluidsman Roy. Maar het haar van de volkszanger is nog niet helemaal vakantieproof. Gelukkig is daar goede vriendin en aan huis-kapper Nadia.

"Señorita, can I have... hoe zeg ik dat nou?"

"Nadia was toevallig ook in Kroatië, die zit op de camping met haar twee kinderen. Die was er weer, dus heb ik m'n haar laten knippen", vertelt John blij. John heeft z'n eigen haar voor de vakantie flink lopen verpesten door aan een kant zijn 'bokkebaarden' - waarmee John bakkebaarden bedoelt - te ver af te scheren. Nadia moet dat probleem maar even komen oplossen.

John
Lees ook:
John de Bever neemt in tranen afscheid van 'oude kont' in De Bevers

Al snel is Nadia klaar met de haren van John. Maar die afknipte lokken liggen voor oud vuil in de Kroatische hotelkamer. Dat wil John wel even opruimen en zoekt daarom de schoonmaakster op om de stofzuiger te lenen. Maar ja, Johns talenknobbel laat hem helaas in de steek. "Señorita, can I have... hoe zeg ik dat nou? She knip my hair. Is possible for one minute?" vraagt John terwijl hij de stofzuiger al met zich meetrekt. 

John gaat als een volleerde schoonmaker aan het werk. Thuis beschikt hij gewoon over een robotstofzuiger, maar hier moet hij zijn lokken zelf van de grond zuigen. "Thank you very much, hè", zegt hij tegen de schoonmaakster terwijl hij de stofzuiger teruggeeft. 

Aan Nadia vraagt hij: "Zou ze me verstaan hebben met: 'She knip my hair'? Hoe zeggen ze dat in het Engels dan?" Nadia vertelt dat het 'she cut my hair' moet zijn. "Ook een lekker woord. She cut my hair. Dat is ook stom, of niet?"

John
Lees ook:
John en Kees gooien Corry Konings in zwembad in De Bevers: 'Rotzakken'

Kees is niet bij het hele tafereel, maar schrikt zich achteraf een hoedje als hij hoort dat John heeft gestofzuigd. "Nadia zei tegen mij: 'Hij heeft gestofzuigd.' Ik denk: dat kan niet. Dat ik bijna flauwviel. Dat kan mijn John niet geweest zijn. Dat kan gewoon niet."

De Bevers zie je elke woensdag om 20.30 uur bij RTL 5. Op Videoland kijk je de realitysoap van John en Kees vooruit. 

Dit zijn de vijf beste fragmenten uit De Bevers

04:36