Ga naar de inhoud
Entertainment

Sylvia Geersen kreeg meerdere miskramen: 'Ook een tweeling'

Sylvia Geersen in Special Forces VIPS Beeld © RTL

In 'Special Forces VIPS' krijgen de kandidaten deze aflevering de opdracht om elkaar beter te leren kennen. Dus wat heeft jou gemaakt tot wie je bent en waarom doe je zoals je doet? Eén voor één vertellen de deelnemers iets persoonlijks. Sylvia Geersen (37) onthult daarbij iets wat niemand van haar weet, behalve haar familie.

"Ik praat er nooit over"

"Er is heel erg veel gebeurd, de afgelopen drie jaar", begint Sylvia in tranen, terwijl de andere kandidaten om haar heen zitten. "Ik heb veel miskramen gekregen. Ook een tweeling", vertelt ze. "Ik praat er nooit over."

Het emotioneert Sylvia zichtbaar om het erover te hebben: "Voor mij, dit programma, is ook dat ik mezelf heel erg blootgeef. Want iedereen gaat het nu weten en dat wist niemand, alleen mijn familie."

Sylvia
lees ook:
Sylvia Geersen geconfronteerd met grootste angst in Special Forces VIPS

Dan geeft Sylvia ook nog prijs dat haar ex haar een keer in glas heeft gegooid. "Hij schold me ook altijd heel erg uit." Het verbale geweld vindt Sylvia nu nog erger dan het fysieke geweld. "Daar kan je echt mensen kapot mee maken, hoe je tegen mensen praat."

Het model heeft moeite met de vooroordelen die mensen over haar hebben. "Ik vind het ook lastig dat mensen mij onderschatten en denken dat ik dom ben. En ik lach alles altijd een beetje weg. Dat is een beetje een masker dat ik voor mezelf heb opgezet." Als Sylvia in tranen weer terug gaat zitten op haar plek, krijgt ze een knuffel van een van de andere kandidaten.

In Special Forces VIPS werd Sylvia eerder geconfronteerd met een grote angst van haar; hoogtes. In de video hieronder zie je hoe ze daarmee omging.

Sylvia
lees ook:
Sylvia Geersen is 'bloednerveus' over Bachelorette-avontuur

Sylvia Geersen geconfronteerd met grootste angst in Special Forces VIPS

00:58

Iedere woensdag zie je op Videoland een nieuwe aflevering van Special Forces VIPS.