Ga naar de inhoud
Entertainment

Talpa-show Goud Zuid uitgesteld én verplaatst naar andere zender

Goud Zuid op SBS6 Beeld © SBS6: William Rutten

Fans van 'The Real Housewives' zaten met smart te wachten op de Nederlandse SBS6-variant genaamd 'Goud Zuid'. Deze zou vanaf 25 november te zien zijn. Helaas wordt het geduld van deze smachtende kijkers nog iets langer op de proef gesteld, want het programma zal later worden uitgezonden dan beloofd. Ook wordt het niet SBS6 dat de reality-serie uitzendt, maar Net5. Talpa legt uit waarom.

"We zijn constant bezig met optimalisatie van de programmering op onze zenders"

Een woordvoerder van Talpa laat aan RTL Boulevard weten dat de reden waarom het programma later wordt uitgezonden te maken heeft met hun strategie: "We zijn constant bezig met optimalisatie van de programmering op onze zenders. In dit kader hebben we besloten Goud Zuid niet uit te zenden op SBS6 vanaf vrijdag 25 november, zoals eerder gecommuniceerd. Maar dit voorjaar op Net5."

Gelukkig hoeven tv-liefhebbers niet op zoek naar een vervangend programma op 25 november, want SBS6 zendt dan gewoon oude afleveringen van De Alleskunner VIPS uit. 

SBS
Lees ook:
SBS komt met eigen versie van The Real Housewives of Amsterdam

De reality-serie Goud Zuid gaat over zes vriendinnen die in een chique wijk in Amsterdam Oud-Zuid wonen. De rijke dames runnen eigen ondernemingen, maken extravagante tripjes, shoppen voor luxe designergarderobes en hebben altijd champagne binnen handbereik. Een welvarend leven brengt echter ook veel zorgen met zich mee. De dames bieden een kijkje in hun leven op het gebied van hun gezin, carrière, vriendschappen en de liefde.

SBS
Lees ook:
SBS haalt programma Richard Groenendijk vroegtijdig van zender

Aangezien het nog wel even duurt voordat Goud Zuid op Net5 verschijnt, kunnen we ons nu volledig storten op The Real Housewives of Amsterdam. Na Beverly Hills, New York City, Dubai en nog ruim dertig andere edities, komt The Real Housewives of Amsterdam vanaf 24 november naar Videoland. Zeven ondernemende en succesvolle dames uit de Amsterdamse high society nemen de kijkers mee in hun leven, waarin ze niet alleen mét elkaar, maar ook óver elkaar praten - en dat zorgt af en toe voor verhitte discussies. Maak hier kennis met de zeven Amsterdamse housewives:

Trailer The Real Housewives of Amsterdam belooft veel drama: 'Zip je dikke lip'

01:48