Ga naar de inhoud
Entertainment

Fans hebben medelijden met Kourtney nadat oude clip viral gaat

Kim en Kourtney Beeld © Getty Images

Fans van de Kardashians weten dat de band tussen Kim (42) en haar zus Kourtney (43) niet optimaal is. In hun realityshow zijn de twee regelmatig aan het bekvechten en met name Kim neemt dan geen blad voor de mond. Nu blijkt dat ze daar buiten de show ook geen moeite mee heeft. Er gaat namelijk een oud fragment viral waarin Kim een flinke sneer uitdeelt aan Kourtney.

In de video is te zien dat Kim samen met presentatrice Ellen DeGeneres een spelletje speelt dat 5 Second Rule heet. Het idee is simpel: je moet telkens drie antwoorden geven die te maken hebben met de vraag die gesteld wordt. Kim krijgt in het begin onschuldige vragen zoals: 'Wat maakt je aan het lachen?' en: 'Noem je favoriete lichaamsdelen', maar het spelletje krijgt al snel een nare wending als haar wordt gevraagd wie haar drie favoriete zussen zijn.

Kim
Lees ook:
Kim Kardashian en Kanye West samen bij sportwedstrijd van zoon

Kim heeft namelijk vier zussen, naast Kourtney zijn er ook Khloe, Kendall en Kylie. Je zou denken dat Kim de vraag liever aan zich voorbij laat gaan, maar niets blijkt minder waar. Zonder aarzelen noemt ze Khloe, Kendall en Kylie. "Wat jammer voor de rest", reageert Ellen gevat. Het fragment is al wat ouder, maar als het onlangs weer op het forum Reddit wordt geplaatst, zorgt het voor verbaasde reacties. 'Dat was echt onnodig', reageert iemand. 'Ze twijfelde niet eens', merkt een ander op. 'Ik denk dat ze gewoon jaloers is op Kourtney', meent een ander. 

Kourtney
Lees ook:
Kourtney Kardashian moest overgeven op haar eigen bruiloft