Ga naar de inhoud
Entertainment

Staande ovatie na ode P!nk aan Olivia Newton-John bij AMA's

P!nk Beeld © ANP

P!nk (43) heeft tijdens de uitreiking van de American Music Awards een eerbetoon gebracht aan de eerder dit jaar overleden Olivia Newton-John. De zangeres bracht het liedje 'Hopelessly Devoted To You' ten gehore.

"Vanaf het moment dat je in haar aanwezigheid was, voelde je haar zachtheid, stond je versteld van haar schoonheid en gaf ze je het gevoel dat ze alleen met jou verbonden was"

Het nummer is afkomstig uit de film Grease en werd in de uitvoering van Olivia een wereldhit. Het optreden leverde P!nk een staande ovatie op.

Fans
Lees ook:
Fans ontroeren dochter Olivia Newton-John: 'Het is prachtig om te zien'

Collega Melissa Etheridge deelde voorafgaand aan de vertolking nog enkele lieve woorden over Olivia. "Vanaf het moment dat je in haar aanwezigheid was, voelde je haar zachtheid, stond je versteld van haar schoonheid en gaf ze je het gevoel dat ze alleen met jou verbonden was."

Olivia overleed op 8 augustus op 73-jarige leeftijd aan de gevolgen van borstkanker. Haar man John Easterling liet destijds weten dat ze 'vredig was overleden' op haar ranch in het zuiden van Californië.

'Laatste
Lees ook:
'Laatste weken Olivia Newton-John waren pijnvrij'