Ga naar de inhoud
Entertainment

HBO bevestigt derde seizoen The White Lotus

Tom Hollander Jennifer Coolidge The White Lotus Beeld © HBO

'The White Lotus' is zo succesvol, dat het een derde seizoen krijgt. Dit bevestigt streamingdienst HBO. In het derde seizoen wordt een nieuw resort met een nieuwe groep gasten gevolgd.

"We dromen allemaal van meer vakantiedagen in het resort waar we zo dol op zijn"

"Ik voel me zo'n geluksvogel dat ik deze kans weer krijg", zegt regisseur en schrijver Mike White, die vorige maand al hint op een mogelijk vervolg. "En ik heb er zin in om weer samen te komen met mijn ontzettend getalenteerde collega's van The White Lotus."

Alles
Lees ook:
Alles wat je wilt weten over seizoen 2 van The White Lotus

HBO-baas Francesca Orsi meent dat het 'onmogelijk' is om niet onder de indruk te zijn van de manier waarop Mike de serie maakt. "Zijn lef om de onbekende wateren van de menselijke psyche te verkennen, gecombineerd met zijn kenmerkende grove humor en veerkrachtige regiestijl, laat ons allemaal dromen van meer vakantiedagen in het resort waar we zo dol op zijn. We zijn heel blij met de kans om samen aan een derde seizoen te werken."

De
Lees ook:
De coole comeback van Jennifer Coolidge

In de serie, waar onder anderen Jennifer Coolidge in speelt, worden de gasten en medewerkers van de fictieve resort-keten The White Lotus gevolgd. Het eerste seizoen, dat zich afspeelt op Hawaï, levert de serie twintig Emmy Award-nominaties op, waarvan de serie de helft wint. Het tweede seizoen, dat zich afspeelt in Sicilië, is volgens Rolling Stone door meer dan 7,6 miljoen mensen bekeken. Een kleine terugblik, of vooruitblik voor wie de serie nog niet kijkt, op wat er in het tweede seizoen gebeurt: 

Hitserie The White Lotus terug met een tweede seizoen

02:10