Ga naar de inhoud
Entertainment

'Harry Styles en Olivia Wilde uit elkaar'

Olivia Wilde Harry Styles Beeld © ANP

Harry Styles (28) en Olivia Wilde (38) hebben een punt achter hun relatie gezet. Ingewijden vertellen aan entertainmenttijdschrift 'People' dat de zanger en actrice uit elkaar zijn omdat ze het te druk hebben voor elkaar.

"De publieke druk was zwaar voor ze"

"Hij is nog steeds aan het toeren en gaat naar het buitenland. Zij focust zich op haar kinderen en haar werk in Los Angeles", zegt een bron. De twee zouden de beslissing samen hebben genomen en nog steeds 'goede vrienden' zijn. "Ze hebben nu andere prioriteiten, die houden hen uit elkaar."

Shania
Lees ook:
Shania Twain wil 'magie' maken met Harry Styles

Harry en Olivia waren bijna twee jaar samen. De actrice en regisseur gaf de zanger een van de hoofdrollen in de eerder dit jaar verschenen film Don't Worry Darling. Er werd gefluisterd dat die beslissing zorgde voor spanningen op de set met actrice Florence Pugh, een van de andere sterren uit de film. "De publieke druk was zwaar voor ze", zegt een ingewijde daarover. "Ze hebben tijdens de relatie ups en downs gehad."

Crew
Lees ook:
Crew Don't Worry Darling ontkent geruchten over ruzie op de set

Harry timmert al een tijdje serieus aan de weg als acteur. Hij is nu ook te zien in My Policeman, een dramafilm waarin het pijnlijk duidelijk wordt hoe moeilijk het is om in de jaren vijftig homoseksueel te zijn: 

Eric de Munck: 'Blote billen Harry Styles zijn enige hoogtepunt van film My Policeman'

02:48