Ga naar de inhoud
Entertainment

LLDL-koppel breekt hoofd over vanille en eieren

Lang Leve de Liefde Beeld © KIJK/screenshot Lang Leve de Liefde 17 november 2022

Als er één programma is waar regelmatig bijzondere gesprekken worden gevoerd, dan is het 'Lang Leve de Liefde' wel. In de nieuwste aflevering is het ook weer raak: Michali en Amanda zijn bezig met het boodschappenlijstje, maar stuiten al snel op onenigheid. Want hoe spreek je vanille nu eigenlijk uit? En hoe zwaar is een ei?

"Je zegt het eigenlijk verkeerd"

Als Amanda aan Michali doorgeeft dat hij vanille-extract op het lijstje moet zetten, kan hij het niet laten om haar te verbeteren. "Je zegt het eigenlijk verkeerd", corrigeert hij haar. Want waar zij vanille uitspreekt als vanilje, spreek je het volgens hem exact uit zoals het er staat, dus gewoon van-ille. "Lees eens", zegt hij. Als ze het vervolgens uitspreekt zoals het er staat, is hij tevreden.

LLDL-deelnemer
Lees ook:
LLDL-deelnemer heeft vier kinderen bij drie verschillende vrouwen

Maar dan breekt de volgende discussie alweer aan. Voor het recept is 125 gram ei nodig en de twee willen daarom weten hoeveel een ei nu precies weegt. "Eén medium ei is 50 gram", leest Amanda aan Michali voor. We hebben 125 gram nodig, dus dat is dan 4,5 ei, toch?" Michali kijkt haar bedenkelijk aan: "We moeten de helft, hè? Dus één ei en een beetje." Amanda is niet overtuigd: "Ja, doe gewoon maar vijf eieren dan!" Michali kan zijn oren niet geloven: "Wat?! Vijf eieren? Het is vijftig gram per ei, hè?" Amanda: "Ja, en we hebben 125 gram nodig. Dat is dus eigenlijk 4,5 ei." 

In Lang Leve de Liefde zien we regelmatig stelletjes voorbijkomen die het wel érg gezellig met elkaar hebben in de hot tub. Toch zien we nooit wat tussen de lakens gebeuren. Luuk Ikink weet wel waarom. Hij doet een pikante onthulling over het programma in de De BLVD Podcast. 

Luuk doet pikante ontdekking over Lang Leve de Liefde: ‘Kun je niet uitzenden’

01:32

Nieuwsgierig naar de hele aflevering? Je kunt deze hieronder beluisteren. Lang Leve de Liefde is elke werkdag om 18.55 uur te zien op SBS6.