Ga naar de inhoud
Entertainment

Josje zou het 'enig' vinden om zwangere Hanne te vervangen in K3

Josje Huisman Beeld © ANP

Josje Huisman (36) staat ervoor open om eenmalig weer met K3 op te treden. De Nederlandse zangeres zou het 'enig' vinden om de zwangere Hanne te vervangen tijdens de komende K3-shows in België, zegt ze op Instagram.

"Ik denk niet dat ze mij gaan bellen. Ik weet zelfs niet of ze mijn nieuwe nummer nog hebben"

Het voormalige lid denkt dat ze overigens weinig kans heeft. "Ik denk niet dat ze mij gaan bellen. Ik weet zelfs niet of ze mijn nieuwe nummer nog hebben", zegt Josje, die tussen 2009 en 2016 deel uitmaakte van de meidengroep. Maar als ze de vraagt krijgt, heeft ze wel één voorwaarde: "Ik wil 'Oya Lélé' zingen. Dat is mijn favoriete liedje. Anders kom ik niet."

Josje
Lees ook:
Josje Huisman deelt beelden van romantisch tripje met nieuwe liefde

De Vlaamse Hanne Verbruggen maakte eerder deze maand bekend dat ze met zwangerschapsverlof is. Ze wordt tijdens de Nederlandse shows vervangen door Diede van den Heuvel, finaliste in het programma K2 Zoekt K3.

Josje
Lees ook:
Josje Huisman doet mee aan De Alleskunner VIPS

Diede zal begin december niet bij de shows in Antwerpen zijn. Volgens Belgische media krijgen de overige twee leden Marthe De Pillecyn en Julia Boschman dan assistentie van een andere vervangster. Studio 100 wil nog niet zeggen om wie het gaat.