Ga naar de inhoud
Entertainment

Rode verschijning Valentijn Driessen in Vandaag Inside roept vragen op

Valentijn Driessen Beeld © SBS6/screenshot Vandaag Inside 17 november 2022

Valentijn Driessen (59) is momenteel in Qatar om verslag te doen van de laatste ontwikkelingen rondom het WK. De sportjournalist lijkt alleen iets belangrijks te zijn vergeten, namelijk zonnebrandcrème. Als hij donderdagavond bij 'Vandaag Inside' verslag doet, valt het kijkers op dat hij een wel héél erg rood gezicht heeft.

"Wat is er met je gebeurd, joh?"

Het zou zomaar kunnen dat Valentijn even ontspanning heeft gezocht in het zonnetje, want deze week liep het tussen hem en de coach van het Nederlands elftal, Louis van Gaal, hoog op. Als Valentijn de coach tijdens een persconferentie wat vragen stelt, verliest Louis zijn geduld. "Hoeveel vragen mag Valentijn stellen? Het heeft helemaal geen bijdrage. Het is als gewoonlijk... Het is iedere keer hetzelfde met jou... Ik geef geen antwoord meer. Jij bent ongelooflijk, jij bent echt ongelooflijk", vervolgt Van Gaal. "Ik blijf rustig hè, dat kun je me niet verwijten. Maar thuis hebben ze allemaal gezien wat voor vragen jij stelt. Het is iedere keer hetzelfde, het is nooit wat anders."

Vandaag
Lees ook:
Vandaag Inside wilde 'vooral aandacht vragen' met lingeriemodel

Als Valentijn donderdag voor de camera van Vandaag Inside verschijnt, is duidelijk te zien dat hij in het zonnetje heeft gezeten. De sportjournalist heeft een ontzettend rood hoofd en dat ontgaat de kijkers van het programma ook niet:

Vandaag Inside zie je elke werkdag rond 21.30 uur. De aflevering van donderdagavond kijk je hier terug.