Ga naar de inhoud
Entertainment

Luuk doet pikante onthulling over LLDL: 'Kun je niet uitzenden'

Luuk doet pikante ontdekking over Lang Leve de Liefde: ‘Kun je niet uitzenden’

01:32

Luuk Ikink (39) heeft een ontdekking gedaan over één van de favoriete programma’s van zijn podcast-co-host Rob Goossens (31). In 'Lang Leve de Liefde' gebeuren namelijk meer pikante dingen dan mag worden uitgezonden.

"Om 7 uur wordt er op de Nederlandse televisie niet gesekst"

De liefde bloeit vaker niet dan wel op in het Lang Leve de Liefde-appartement. Maar dat neemt niet weg dat de kandidaten niet in zijn voor wat 18+-activiteiten. "Er wordt kennelijk heel veel gesekst", weet Luuk. "Dus toch!" roept Rob uit. "Ik heb me altijd afgevraagd: hoezo wordt daar nooit geneukt?"

Daar is volgens Luuk een goede verklaring voor. Het gebeurt wel, het wordt alleen niet uitgezonden. Het programma begint namelijk al vroeg op de avond. "Om 7 uur wordt er op de Nederlandse televisie niet gesekst. Dat mag dan niet, dat vinden ze ordinair en er kunnen ook kinderen kijken, dus halen ze dat eruit." Desondanks draaien de camera's 24/7 in het LLDL-appartement en wordt er volgens Luuk wel 'mee gegluurd', maar met die beelden wordt niks gedaan. 

De
Lees ook:
De BLVD Podcast #5: de onzin van Ferry Doedens en de waarheid achter seks in Lang Leve de Liefde

Rob is erg nieuwsgierig naar de volwassen spelletjes na bedtijd en pleit voor een 'extended versie' van het programma, die dan om middernacht op tv komt. "Ik denk dat daar wel een publiek voor is." Luuk beaamt dat, maar zet er ook vraagtekens bij: "Dan heb je wel weer minder mensen die eraan mee willen doen. Dan doet Truus uit Purmerend niet mee, hoor."

Mariska
Lees ook:
Mariska van Kolck maakt opwachting in LLDL, uitgemaakt voor heks

Beluister De BLVD Podcast nu via SpotifyAppleGoogle of je favoriete podcastapp. Elke donderdag verschijnt er een nieuwe aflevering. De podcast is er ook in video en die zie je hier.

LLDL-deelnemer
Lees ook:
LLDL-deelnemer heeft vier kinderen bij drie verschillende vrouwen