Ga naar de inhoud
Entertainment

Jaimie Vaes reageert op critici: 'Gaat me niet om een broodrooster'

'Triest dat Lil Kleine en Jaimie Vaes bekvechten om een broodrooster'

10:43

Jaime Vaes (33) wil het een en ander rechtzetten na het mislukken van de schikking eerder deze week. Terwijl de advocaten van Jaimie en Lil Kleine - echte naam Jorik Scholten (28) - strijden om drie horloges en keukenapparatuur tijdens het afwikkelen van de relatie, houdt de realityster vol dat het haar heus niet om een limited edition Dolce & Gabbana-broodrooster van Smeg te doen is.

"Daarnaast wil ik het beste voor mijn zoon en dat is waar ik voor strijd"

Jaimie schrijft in een persoonlijk bericht op Instagram dat de situatie al emotioneel genoeg is. Om te voorkomen dat de 'cowboy-verhalen extremer worden' laat ze via haar eigen kanaal weten waar de rechtszaak tegen haar ex-partner werkelijk om draait. 'Ik vraag niet om alimentatie. Daar heb ik maanden geleden al van afgezien. Ik vraag niet om een broodrooster, waterkoker of andere keukenapparatuur, dat is de andere partij.'

Ze vervolgt: 'Daarnaast wil ik het beste voor mijn zoon en dat is waar ik voor strijd. De rest die denkt beter te weten, hebben nooit een stap bij ons over de drempel gezet.' Tot slot roept ze iedereen op om 'liever voor elkaar te zijn'. 

Gesteggel
Lees ook:
Gesteggel over horloges en broodrooster in zaak Lil Kleine en Jaimie Vaes

Jaimie heeft de eerste ronde in de rechtbank 'gewonnen'. Het voorlopig oordeel van de rechter luidt dat twee horloges wel als schenking worden gezien. Van het andere horloge moet Jaimie aantonen dat Jorik het in zijn bezit heeft.

Over de meeste andere spullen, zoals servies en een broodrooster, kan de rechter nog geen oordeel doen. De partijen krijgen nu de tijd onderling tot een oplossing te komen en te bewijzen wat zij wel of niet bezitten. De partijen moeten op 30 november aan de rechtbank kenbaar maken of ze eruit zijn gekomen. 

Jaimie
Lees ook:
Jaimie Vaes gunt Lil Kleine vervolg carrière: 'Iedereen verdient tweede kans'

Ondanks de toxische relatie en de daaropvolgende roemruchte breuk gunt Jaimie haar ex een succesvol vervolg van zijn carrière. In LINDA. zegt ze: "Die carrière gaat hij echt wel weer oppakken en dat mag ook. Iedereen verdient een tweede, derde of vierde kans."

Volgens Jaimie is Lil Kleine erg geliefd bij zijn fans en kunnen zij juist ook leren van de situatie waar de rapper zich momenteel in bevindt: "Hij is een boegbeeld voor veel jongeren en het is goed die mensen te laten zien dat je ook uit een donkere, slechte plek weer omhoog kunt klimmen. Dat je een ander persoon bent geworden."

Relatiestress
Lees ook:
Relatiestress eiste tol van Jaimie: 'Woog nog maar 45 kilo'

Het broodrooster is ook onderwerp van gesprek in de vijfde aflevering van De BLVD Podcast. Bekijk de hele aflevering hieronder.

De BLVD Podcast #5: De onzin van Ferry Doedens en de waarheid achter seks in Lang Leve de Liefde

31:13

Beluister De BLVD Podcast nu via SpotifyApple, Google of je favoriete podcastapp. Elke donderdag verschijnt er een nieuwe aflevering.