Ga naar de inhoud
Entertainment

Vandaag Inside haakt in op incidenten Jinek: stripper 'verstoort' uitzending

Beeld © Talpa/Vandaag Inside 16 november 2022

De mannen van 'Vandaag Inside' op SBS6 hebben met een knipoog gereageerd op de incidenten in collega-talkshow 'Jinek' op RTL 4. Ze lieten woensdag een vrouw enkel gekleed in lingerie de uitzending 'verstoren', nadat er in korte tijd drie keer een live-uitzending van 'Jinek' werd verstoord door actievoerders. Presentator Wilfred Genee (55) bevestigde later dat dit 'een klein beetje, zeg maar gerust enorm, in scène was gezet'.

"Het is goed om er heel duidelijk bij te zeggen dat onze bewaking natuurlijk top is, daar mankeert helemaal niets aan"

De actie leverde aan tafel vooral veel gelach op. Vooral toen de vaste brandwacht, genaamd Theo, achter de vrouw aanrende. "Het is goed om er heel duidelijk bij te zeggen dat onze bewaking natuurlijk top is, daar mankeert helemaal niets aan", aldus Wilfred. "Maar het was even een knipoog naar de laatste weken."

René kan zijn geluk niet op met het vrouwelijk schoon om zich heen. "Wij dachten: we nodigen ook eens een activist uit", zegt hij lachend. "Goede koplampen."

Eva
Lees ook:
Eva Jinek neemt maatregelen na incident: 'Mag nooit meer gebeuren'

De opgezette actie bleek voor één iemand in de studio wel het laatste wat hij van de uitzending zag. "Er was een meneer bij de uitgang die haar een tik op het achterwerk gaf, die is eruit gezet", zei Wilfred. "Dat was niet helemaal de bedoeling."

Bekijk hieronder de reactie van Eva Jinek op het laatste incident in de studio van haar programma. 

Eva: 'Ik hoop dat dit nooit meer gebeurt'

01:09
RTL
Lees ook:
RTL reageert op verstoringen Jinek: 'Niet in scène gezet'

Vandaag Inside is op werkdagen om 21.40 uur te zien bij SBS6. Bekijk de uitzending hier terug.