Ga naar de inhoud
Entertainment

Rob Kemps na relletje tóch te gast in Vandaag Inside: 'Medelijden met publiek'

Rob Kemps en Johan Derksen Beeld © ANP

Na een klein akkefietje met de heren van 'Vandaag Inside' zit Rob Kemps (37) binnenkort tóch aan tafel bij de SBS-talkshow. Dat is dinsdagavond bekendgemaakt in het programma.

"Ik heb wel ontzettend medelijden met het publiek dat er dan is"

Sinds een aantal weken vertoont het imago van de ogenschijnlijk altijd vrolijke Rob wat scheurtjes, nadat René van der Gijp in Vandaag Inside vertelt dat de Snollebollekes-zanger boos had opgebeld. In het tv-programma mochten namelijk onder geen beding beelden getoond worden van Chansons!!, de show die Rob met Matthijs van Nieuwkerk maakt.

Rob
lees ook:
Rob Kemps 'trots' op kijkcijfers Ik Hou Van Holland

Daar was Rob op zijn zachtst gezegd natuurlijk niet blij mee. Maar hij blijkt de moeilijkste niet te zijn, want hij komt nu alsnog naar de VI-studio. "Hij komt, let op: hij komt op 7 december", verklapt presentator Wilfred Genee. "Applaus, dames en heren! Er moest wat voor gebeuren, maar dan heb je het ook, hè? Eén van de grootste sterren van Talpa komt hier gewoon op 7 december."

Johan Derksen haakt daar direct op geestige wijze op in. "Ik heb wel ontzettend medelijden met het publiek dat er dan is. Naar links! Naar rechts!"

Johan
lees ook:
Johan Derksen verklapt nieuwe talkshow Rob Kemps: 'Flop'

Niet alleen de redactie van Vandaag Inside heeft wel eens een boze Rob Kemps aan de lijn gehad: ook die van RTL Boulevard is bekend met het fenomeen. Meer daarover vertellen Rob Goossens en Luuk Ikink in De BLVD Podcast. En die vind je hieronder, of op je favoriete podcast-app natuurlijk.